Klik hier om de test te starten!
Is EQfit iets voor jou?

Nieuwe opleidingen in september! Schrijf je snel in!

De methode in het kort

Door middel van fysieke oefeningen (beweging) en scherpe observatie door de EQ trainer, koppelen wij terug hoe jouw gedrag NU is op belangrijke gebieden in het leven. Door niet alleen het huidige gedrag aan te spreken, maar óók het nieuwe gedrag als nieuwe succeservaring in het brein op te slaan, zal dit direct voor blijvend nieuw gedrag zorgen. Je hoeft hier niets voor te doen!

Waarom beweging?
Bewegen zorgt voor het optimaliseren van de hersenactiviteit. De EQ trainer observeert tijdens de oefeningen de lichamelijke reacties en spiegelt dit terug. Een fantastische ervaring die je veel inzichten geeft en je direct veel oplevert. Wat het lichaam vertelt, is de waarheid. Je komt er dus achter wie je echt bent!

Maak een afspraak!

Blijvend en duurzaam resultaat

Effectief, leuk en leerzaam

Het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven!

Waarmee kunnen we jou helpen?

Heb je direct hulp nodig of wil je juist naar een (nog) betere versie van jezelf. Wil je voor je team een leerzame masterclass organiseren of wil je een boost geven aan je personeel waardoor (werk)prestaties verbeteren. Het maakt niet uit wat je zoekt. De EQfit methode geeft je zoveel inzicht dat je er altijd iets aan hebt. Maak hieronder een keuze en wellicht tot snel!

De vraag is niet of je EQfit nodig hebt, maar wat jij wilt leren zodat je een (nog) mooier en gelukkiger leven kunt leiden. EQfit richt zich niet op de hulpvraag of de diagnose. We helpen je om bewuster te worden, waardoor je zelfverzerkerdheid groeit en je duidelijker richting jezelf en anderen kunt zijn. Veel uitdagingen zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Voetbalcoach (30) vals beschuldigd

Man 30 jaar. Voetbalcoach van een dameselftal (16-jarigen). Wordt door een vader aangeklaagd omdat hij zijn dochter seksueel geïntimideerd zou hebben. Hij zou haar hebben betast op de training. De vader doet aangifte. De man wordt direct door de jeugdrecherche opgebeld om te komen. De politie zet hem flink onder druk. Zonder de feiten te kennen. De man verteld zijn verhaal maar het lijkt alsof ze niet luisteren. De vader van het meisje verteld het door op de club. Het bestuur zet de trainer op non-actief. Totdat een ander teamlid uit het team contact opneemt met de trainer (uit medelijden) en hem aangeeft dat het meisje het hele verhaal heeft verzonnen.

Dit omdat hij haar had gewaarschuwd voor iets op de training. Er was dus niets aan de hand. Maar het was al te laat. Het kwaad was al geschiet. Niemand geloofde hem meer. Zelfs vrienden niet. Zijn leven was verwoest en hij zag het niet meer zitten. We hebben de man door de trainingen zijn zelfvertrouwen weer op laten bouwen, geleerd om afstand te nemen van alle meningen en oordelen, om leren gaan met alle weerstand om vervolgens weer sterk in het leven te staan! Het was pittig maar het is wel gelukt. Hij voelde zich na de trainingen sterk genoeg om weer aan de slag te gaan als trainer! Maar wel bij een andere club.

Help mensen écht verder!

De nieuwe EQfit Partnership opleiding en de nieuwe EQfit KIDSS opleiding starten op 13 en 22 september. Meld je snel aan en leer om een verschil in mensen hun leven te maken. Na een toelatingstraining van 1,5 uur heb je direct een goed beeld of deze methode iets voor je is en of het bij je past. Schrijf je snel in!

Schrijf je snel in!
Mail ons op info@eqfit.nl
of bel ons op 085-2731277
Whatsapp ons op 06-31998092