Klik hier om de test te starten!
Is EQfit iets voor jou?

De partners geven een 8,3 aan EQfit!

Ik kan beter beslissingen nemen

Leo van Woerden (Master in Neuroscience)

"De combinatie van coaching en fysieke inspanning maken voor mij dat ik rationele zaken heb weten te koppelen aan mijn gevoel. Het voelde verhelderend en opgelucht kon ik een beslissing nemen waar ik nog steeds achter sta."

Bert Steltenpool - FC Volendam

"De training heeft ervoor gezorgd dat ik mijn verhaal bij professionals kwijt kon, waardoor ik mijn wedstrijdspanningen onder controle kreeg en weer vrij kon voetballen."

Marieke v/d Wal (Nederlands Handbalteam)

"De combinatie van coaching en fysieke inspanning (boksen) vind ik superleuk, uitdagend, leerzaam en interessant!" 

Fran Kaart - Zangcoach

"Het was een verhelderende en leuke sessie! Er was al snel herkenning en het werd snel duidelijk gemaakt hoe ik weer vooruit kon! Een zeer positieve ervaring!" 

Niet alleen superleuk maar ook zeer leerzaam!

"Jarenlang ben ik in gesprek geweest met hulpverleners, en toen hoorde ik van EQfit. Goed intakegesprek gehad direct aan de slag gegaan. Ongelooflijk wat ik in een zeer korte tijd heb geleerd."

Hans Visser - ICT deskundige

"Door EQfit ben ik weer in mezelf gaan geloven. Mijn werk als ZZP'er was niet makkelijk, maar is nu een stuk aangenamer geworden. Dat er nog zoveel punten zijn waar je je gewoon niet bewust van bent. Ongelooflijk."

Mirjam Renger - Grafische vormgeving

Super! Leerzaam! Uniek! Aanrader!

Aanbevelingen van EQfit partners

- Bert Megens
De EQfit opleiding heeft mij de handvatten gegeven om dat te doen wat ik al jaren voelde en wilde doen. Door de oefeningen, welke worden geleerd, zelf te ervaren weet je wat de client voelt en meemaakt, de confrontatie met jezelf en hoe je op de wereld staat. Ik kan alleen maar zeggen, bedankt!

EQfit Partnership

Loop je als hulpverlener vast? Wil je als fysiotherapeut meer kunnen betekenen voor je cliënten? Kom je maar niet verder als coach? EQfit biedt de oplossing voor mensen die andere mensen verder willen helpen. Een professionele opleiding waarin je leert om gedrag van mensen in korte tijd duurzaam te veranderen. Onder de vlag van EQfit word je opgeleid tot een vakkundige EQfit trainer zodat je het leven van mensen positief kunt veranderen.

Wij vragen geen diploma’s of certificaten. Voor ons is levenservaring, wilskracht en vastberadenheid veel belangrijker. Wij staan voor kwaliteit. Dit betekent dat je als EQfit trainer op regelmatige basis wordt opgeleid en de juiste persoonlijke ondersteuning krijgt zodat je mensen op hoog niveau kunt helpen. Samen kunnen we een verschil maken in deze wereld. Daarnaast helpen we jou op zakelijk gebied zodat je inkomsten kunt genereren met iets wat je leuk vindt.

Help mensen écht verder!

Meld je aan voor de nieuwe EQfit partneropleiding die op 22 september 2019 van start gaat en leer om een verschil in mensen hun leven te maken. Na een kennismakingstraining van 2 uur heb je direct een goed beeld of deze methode iets voor je is en of het bij je past. 

Schrijf je snel in!
Mail ons op info@eqfit.nl
of bel ons op 085-2731277
Whatsapp ons op 06-31998092