Klik hier om de test te starten!
Is EQfit iets voor jou?

De partners geven een 8,3 aan EQfit!

Ik kan beter beslissingen nemen

Leo van Woerden (Master in Neuroscience)

"De combinatie van coaching en fysieke inspanning maken voor mij dat ik rationele zaken heb weten te koppelen aan mijn gevoel. Het voelde verhelderend en opgelucht kon ik een beslissing nemen waar ik nog steeds achter sta."

Bert Steltenpool - FC Volendam

"De training heeft ervoor gezorgd dat ik mijn verhaal bij professionals kwijt kon, waardoor ik mijn wedstrijdspanningen onder controle kreeg en weer vrij kon voetballen."

Marieke v/d Wal (Nederlands Handbalteam)

"De combinatie van coaching en fysieke inspanning (boksen) vind ik superleuk, uitdagend, leerzaam en interessant!" 

Fran Kaart - Zangcoach

"Het was een verhelderende en leuke sessie! Er was al snel herkenning en het werd snel duidelijk gemaakt hoe ik weer vooruit kon! Een zeer positieve ervaring!" 

Niet alleen superleuk maar ook zeer leerzaam!

"Jarenlang ben ik in gesprek geweest met hulpverleners, en toen hoorde ik van EQfit. Goed intakegesprek gehad direct aan de slag gegaan. Ongelooflijk wat ik in een zeer korte tijd heb geleerd."

Hans Visser - ICT deskundige

"Door EQfit ben ik weer in mezelf gaan geloven. Mijn werk als ZZP'er was niet makkelijk, maar is nu een stuk aangenamer geworden. Dat er nog zoveel punten zijn waar je je gewoon niet bewust van bent. Ongelooflijk."

Mirjam Renger - Grafische vormgeving

Super! Leerzaam! Uniek! Aanrader!

Aanbevelingen van EQfit partners

- Bert Megens
De EQfit opleiding heeft mij de handvatten gegeven om dat te doen wat ik al jaren voelde en wilde doen. Door de oefeningen, welke worden geleerd, zelf te ervaren weet je wat de client voelt en meemaakt, de confrontatie met jezelf en hoe je op de wereld staat. Ik kan alleen maar zeggen, bedankt!

Jongen 28 is vroeger veel gepest

Jongen 28 jaar. Vroeger veel gepest. Door het pesten weinig concentratie en naar speciaal onderwijs gegaan. Werd zeer onzeker door fouten die hij maakte. Bij 1 fout en 9 goed ging hij al helemaal door het lint. Er werd door een leraar gezegd dat hij niets kon. Dit nam hij serieus. Depressie op zeer jonge leeftijd. Ouders geloofde in zijn capaciteiten en hebben gevochten voor zijn toekomst. Een directeur van een school geloofde er ook in. Dit was genoeg om hem gymnasium te laten doen.

Daarna aan de universiteit begonnen totdat een docent hem weer triggerde met zijn verleden. Gleedt weer af en zat thuis. We zijn na het intakegesprek met hem en zijn ouders direct begonnen. Na 4 trainingen zag hij er verzorgder uit, is zijn zelfbeeld positief verbeterd en heeft hij zijn scripties afgemaakt. Ik hoorde vandaag hij nog twee masters in versneld tempo heeft gehaald, discipline en zelfvertrouwen heeft en het niet meer erg vindt om fouten te maken.

Help mensen écht verder!

De nieuwe EQfit Partnership opleiding en de nieuwe EQfit KIDSS opleiding starten op 13 en 22 september. Meld je snel aan en leer om een verschil in mensen hun leven te maken. Na een toelatingstraining van 1,5 uur heb je direct een goed beeld of deze methode iets voor je is en of het bij je past. Schrijf je snel in!

Schrijf je snel in!
Mail ons op info@eqfit.nl
of bel ons op 085-2731277
Whatsapp ons op 06-31998092