Klik hier om de test te starten!
Is EQfit iets voor jou?

De partners geven een 8,3 aan EQfit!

Ik kan beter beslissingen nemen

Leo van Woerden (Master in Neuroscience)

"De combinatie van coaching en fysieke inspanning maken voor mij dat ik rationele zaken heb weten te koppelen aan mijn gevoel. Het voelde verhelderend en opgelucht kon ik een beslissing nemen waar ik nog steeds achter sta."

Bert Steltenpool - FC Volendam

"De training heeft ervoor gezorgd dat ik mijn verhaal bij professionals kwijt kon, waardoor ik mijn wedstrijdspanningen onder controle kreeg en weer vrij kon voetballen."

Marieke v/d Wal (Nederlands Handbalteam)

"De combinatie van coaching en fysieke inspanning (boksen) vind ik superleuk, uitdagend, leerzaam en interessant!" 

Fran Kaart - Zangcoach

"Het was een verhelderende en leuke sessie! Er was al snel herkenning en het werd snel duidelijk gemaakt hoe ik weer vooruit kon! Een zeer positieve ervaring!" 

Niet alleen superleuk maar ook zeer leerzaam!

"Jarenlang ben ik in gesprek geweest met hulpverleners, en toen hoorde ik van EQfit. Goed intakegesprek gehad direct aan de slag gegaan. Ongelooflijk wat ik in een zeer korte tijd heb geleerd."

Hans Visser - ICT deskundige

"Door EQfit ben ik weer in mezelf gaan geloven. Mijn werk als ZZP'er was niet makkelijk, maar is nu een stuk aangenamer geworden. Dat er nog zoveel punten zijn waar je je gewoon niet bewust van bent. Ongelooflijk."

Mirjam Renger - Grafische vormgeving

Super! Leerzaam! Uniek! Aanrader!

Aanbevelingen van EQfit partners

- Bert Megens
De EQfit opleiding heeft mij de handvatten gegeven om dat te doen wat ik al jaren voelde en wilde doen. Door de oefeningen, welke worden geleerd, zelf te ervaren weet je wat de client voelt en meemaakt, de confrontatie met jezelf en hoe je op de wereld staat. Ik kan alleen maar zeggen, bedankt!

Wil je ook werken met deze methode? Dat kan!

Loop je als hulpverlener vast? Wil je als fysiotherapeut meer kunnen betekenen voor je cliënten? Kom je maar niet verder als coach? EQfit biedt de oplossing voor mensen die andere mensen verder willen helpen. Een korte opleiding waarin je alle handvatten leert om mensen in korte tijd een stevige basis te geven. Wil je liever onder de vlag van EQfit werken, kun je tijdens of na de opleiding worden geselecteerd op het gebied van inzet, techniek en zakelijke kennis.

Word je geselecteerd voor het EQfit partnership, volgt er een afspraak waarbij je de geleerde techniek bij één van de EQfit coaches mag toepassen. Is de techniek op het juiste niveau, wordt er een vervolgopleiding ingepland. Hierbij ontvang je alle persoonlijke- en zakelijke ondersteuning die nodig is om van jouw bedrijf een succes te maken.

Help mensen écht verder!

Schrijf je snel in voor de opleiding 'gedragsverandering' en verbeter niet alleen jezelf, maar ontvang ook alle handvatten om mensen écht verder te helpen! Het maakt niet uit wat de reden is om aan de opleiding deel te nemen. Wij zorgen ervoor dat je met veel voldoening en resultaat de opleiding afrondt.

Schrijf je snel in!
Mail ons op info@eqfit.nl
of bel ons op 085-2731277
Whatsapp ons op 06-31998092