Doe de EQfit coachtest!
Wij zoeken nieuwe EQ-trainers

De partners geven een 8,3 aan EQfit!

Ik kan beter beslissingen nemen

Leo van Woerden (Master in Neuroscience)

"De combinatie van coaching en fysieke inspanning maken voor mij dat ik rationele zaken heb weten te koppelen aan mijn gevoel. Het voelde verhelderend en opgelucht kon ik een beslissing nemen waar ik nog steeds achter sta."

Bert Steltenpool - FC Volendam

"De training heeft ervoor gezorgd dat ik mijn verhaal bij professionals kwijt kon, waardoor ik mijn wedstrijdspanningen onder controle kreeg en weer vrij kon voetballen."

Marieke v/d Wal (Nederlands Handbalteam)

"De combinatie van coaching en fysieke inspanning (boksen) vind ik superleuk, uitdagend, leerzaam en interessant!" 

Fran Kaart - Zangcoach

"Het was een verhelderende en leuke sessie! Er was al snel herkenning en het werd snel duidelijk gemaakt hoe ik weer vooruit kon! Een zeer positieve ervaring!" 

Niet alleen superleuk maar ook zeer leerzaam!

"Jarenlang ben ik in gesprek geweest met hulpverleners, en toen hoorde ik van EQfit. Goed intakegesprek gehad direct aan de slag gegaan. Ongelooflijk wat ik in een zeer korte tijd heb geleerd."

Hans Visser - ICT deskundige

"Door EQfit ben ik weer in mezelf gaan geloven. Mijn werk als ZZP'er was niet makkelijk, maar is nu een stuk aangenamer geworden. Dat er nog zoveel punten zijn waar je je gewoon niet bewust van bent. Ongelooflijk."

Mirjam Renger - Grafische vormgeving

Super! Leerzaam! Uniek! Aanrader!

Aanbevelingen van EQfit partners

- Bert Megens
De EQfit opleiding heeft mij de handvatten gegeven om dat te doen wat ik al jaren voelde en wilde doen. Door de oefeningen, welke worden geleerd, zelf te ervaren weet je wat de client voelt en meemaakt, de confrontatie met jezelf en hoe je op de wereld staat. Ik kan alleen maar zeggen, bedankt!

- Shanita Doerga
De EQfit opleiding heeft bij mij een diepere bewustwording gecreëerd, waardoor ik als mens en als coach enorm ben gegroeid en de kwaliteit van leven steeds meer en meer is vergroot. De opleiding stoomt je klaar om als EQfit coach sterk het werkveld in te gaan en biedt alle zakelijke handvatten om succesvol te zijn. Daarbij is het gevoel om samen met de andere EQfit partners bij te dragen aan een mooiere maatschappij in alles merkbaar en voelbaar.

Sluit je aan bij ons prachtige team!

EQfit partners zitten verspreid door heel Nederland en bedienen vrijwel iedere doelgroep. EQfit is niet zomaar een bedrijf. De opgeleide EQ trainers vormen een hechte groep, waarbij iedereen de visie deelt om een verschil in deze wereld te maken. Doordat de vraag naar effectieve coaching met snelle en blijvende resultaten groeit, is er een constante behoefte aan goede coaches die met deze vernieuwde methode willen werken.

Wij hechten meer waarde aan motivatie en levenservaring dan aan certificaten en diploma's. Alles wat je nodig hebt, leer je tijdens onze gedegen interne opleiding en de blijvende professionele ondersteuning daarna. Iedereen die zich blijvend wilt ontwikkelen als mens en professional maakt dus kans om EQfit partner te worden! Interesse? Start het toelatingsprogramma en wellicht nodigen wij jou uit voor een kennismaking.

Een fantastische ervaring!

EQfit zoekt de juiste mensen op de juiste plek. Onze partners hebben de mogelijkheid om te werken met deze unieke en effectieve methode. Heb je altijd al interesse gehad om de medemens te helpen en gun je mensen om gelukkig te zijn, is dit zeker iets voor jou!

Ik wil EQ-trainer worden!
Mail ons op info@eqfit.nl
of bel ons op 085-2731277
Whatsapp ons op 06-31998092