klik hier om je in te schrijven!
NIEUW! opleiding gedragsverandering

De EQfit methode

Blijvende gedragsverandering

De methode: een combinatie van beweging, motivatie, personalisatie en coaching. Informatie komt via onze zintuigen ons brein binnen. Middels fysieke oefeningen laat je zien hoe je NU in het leven staat. 

De oefeningen zijn gebaseerd op hedendaagse situaties ten aanzien van bijvoorbeeld beinvloedbaarheid, besluitvaardigheid, doelgerichtheid, rust en zelfvertrouwen. Voordat een oefening plaatsvindt, stellen wij vragen over het onderwerp waarmee iemand aan de slag wil. Deze antwoorden gebruiken wij om de oefening te personaliseren en op die situatie af te stemmen. 

Doordat de techniek van deze methode het emotionele brein optimaal activeert, zorgt dit ervoor dat het huidige gedrag direct wordt vervangen door nieuw gedrag. Herhaling is hierbij cruciaal, maar doordat wij hedendaagse situaties gebruiken, kom je dit vanzelf tegen en wordt nieuw gedrag automatisch opgebouwd. Je hoeft hier dus niets voor te doen!

Waarom deze methode?

Deze methode is ontwikkeld omdat hulpverlening en coaching niet lang hoeft te duren. Waarom lang op een wachtlijst staan? Waarom eindeloze gesprekken? Waarom medicijnen? De EQfit methode maakt het verschil in de wereld van de langdradigheid. Minder praten, meer doen!

Direct leren hoe je belemmerende situaties die stress opleveren kunt verminderen is de weg naar geluk. Een niveau dat je creëert om op een juiste manier met hedendaagse situaties om te gaan en hier rustig op te reageren. 

Intake Training Herhaling Nieuw gedrag

Voor wie?

Iedereen die naar zichzelf durft te kijken en een gelukkig leven wil, heeft iets aan deze methode. EQfit is werkzaam in vele doelgroepen. Aangezien wij de hedendaagse situaties behandelen waar iedereen mee te maken heeft, geloven wij dat we iedereen een stap verder kunnen helpen. Heb je stress van bepaalde situaties, irritaties die je een naar gevoel geven, angsten die steeds terugkomen, moeite om beslissingen te nemen, wil je jouw doelen behalen, of je andere gebieden ontwikkelen? Vraag een intakegesprek aan en wij laten je zien wie wij zijn en wat wij doen.

Wil je ook werken met deze methode? Dat kan!

Loop je als hulpverlener vast? Wil je als fysiotherapeut meer kunnen betekenen voor je cliënten? Kom je maar niet verder als coach? EQfit biedt de oplossing voor mensen die andere mensen verder willen helpen. Een korte opleiding waarin je alle handvatten leert om mensen in korte tijd een stevige basis te geven. Wil je liever onder de vlag van EQfit werken, kun je tijdens of na de opleiding worden geselecteerd op het gebied van inzet, techniek en zakelijke kennis.

Word je geselecteerd voor het EQfit partnership, volgt er een afspraak waarbij je de geleerde techniek bij één van de EQfit coaches mag toepassen. Is de techniek op het juiste niveau, wordt er een vervolgopleiding ingepland. Hierbij ontvang je alle persoonlijke- en zakelijke ondersteuning die nodig is om van jouw bedrijf een succes te maken.

Help mensen écht verder!

Schrijf je snel in voor de opleiding 'gedragsverandering' en verbeter niet alleen jezelf, maar ontvang ook alle handvatten om mensen écht verder te helpen! Het maakt niet uit wat de reden is om aan de opleiding deel te nemen. Wij zorgen ervoor dat je met veel voldoening en resultaat de opleiding afrondt.

Schrijf je snel in!
Mail ons op info@eqfit.nl
of bel ons op 085-2731277
Whatsapp ons op 06-31998092