Klik hier om de test te starten!
Is EQfit iets voor jou?

De EQfit methode

Snel, effectief en blijvend

De methode: een combinatie van beweging, motivatie, personalisatie en coaching. Informatie komt via onze zintuigen ons brein binnen. Middels fysieke oefeningen laat je zien hoe je NU in het leven staat. 

De oefeningen zijn gebaseerd op hedendaagse situaties ten aanzien van bijvoorbeeld beinvloedbaarheid, besluitvaardigheid, doelgerichtheid, rust en zelfvertrouwen. Voordat een oefening plaatsvindt, stellen wij vragen over het onderwerp waarmee iemand aan de slag wil. Deze antwoorden gebruiken wij om de oefening te personaliseren en op die situatie af te stemmen. 

Doordat de techniek van deze methode het emotionele brein optimaal activeert, zorgt dit ervoor dat het huidige gedrag direct wordt vervangen door nieuw gedrag. Herhaling is hierbij cruciaal, maar doordat wij hedendaagse situaties gebruiken, kom je dit vanzelf tegen en wordt nieuw gedrag automatisch opgebouwd. Je hoeft hier dus niets voor te doen!

Waarom deze methode?

Deze methode is ontwikkeld omdat hulpverlening en coaching niet lang hoeft te duren. Waarom lang op een wachtlijst staan? Waarom eindeloze gesprekken? Waarom medicijnen? De EQfit methode maakt het verschil in de wereld van de langdradigheid. Minder praten, meer doen!

Direct leren hoe je belemmerende situaties die stress opleveren kunt verminderen is de weg naar geluk. Een niveau dat je creëert om op een juiste manier met hedendaagse situaties om te gaan en hier rustig op te reageren. 

Hulpvraag Intake Training Resultaat

Voor iedereen

Iedereen die naar zichzelf durft te kijken en een gelukkig leven wil, heeft iets aan deze methode. EQfit is werkzaam in vele doelgroepen. Aangezien wij de hedendaagse situaties behandelen waar iedereen mee te maken heeft, geloven wij dat we iedereen een stap verder kunnen helpen. Heb je stress van bepaalde situaties, irritaties die je een naar gevoel geven, angsten die steeds terugkomen, moeite om beslissingen te nemen, wil je jouw doelen behalen, of je andere gebieden ontwikkelen? Vraag een intakegesprek aan en wij laten je zien wie wij zijn en wat wij doen.

Meisje van 16 bedreigd door loverboy

Meisje van 16 jaar. Wordt bedreigd door een loverboy. Als ze niet doet wat hij wil, dreigt hij haar en haar familie iets aan te doen. Een jaar lang doet ze alles wat hij verlangt. Te erg om te vermelden. Een docent komt erachter en schakelt de politie in. Die starten een onderzoek maar helaas levert dat weinig op. Het meisje is te bang om te praten. Het duurt ook allemaal erg lang en dit is voor het meisje onacceptabel. Via de ouders (die ook met hun handen in het haar zitten) worden wij ingeschakeld. We hebben een plan van aanpak gemaakt om het meisje te benaderen. Dit lukte gelukkig.

Om niet te laten doorschemeren dat het alleen om het meisje ging, zijn we met een groepje van 3 meiden gestart. Zo viel het niet op en konden we alvast aan belangrijke punten werken. Het ging sneller dan verwacht. In de groep gaf ze na 3 trainingen al aan in wat voor situatie ze verkeerde. Daarna konden we alleen met haar aan de slag. We hebben haar geleerd sterk te zijn en haar grenzen aan te geven. Na 4 weken heeft ze het verhaal tegen de politie verteld. Namen, adressen alles. Er zijn drie jongens opgepakt en die hebben een gevangenisstraf gekregen. Ze heeft daarna gelukkig geen last meer gehad.

Help mensen écht verder!

De nieuwe EQfit Partnership opleiding en de nieuwe EQfit KIDSS opleiding starten in januari 2020. Meld je snel aan en leer om een verschil in mensen hun leven te maken. Na een toelatingstraining van 1,5 uur heb je direct een goed beeld of deze methode iets voor je is en of het bij je past. Schrijf je snel in!

Schrijf je snel in!
Mail ons op info@eqfit.nl
of bel ons op 085-2731277
Whatsapp ons op 06-31998092