Klik hier om de test te starten!
Is EQfit iets voor jou?

De EQfit methode

Blijvende gedragsverandering

De methode: een combinatie van beweging, motivatie, personalisatie en coaching. Informatie komt via onze zintuigen ons brein binnen. Middels fysieke oefeningen laat je zien hoe je NU in het leven staat. 

De oefeningen zijn gebaseerd op hedendaagse situaties ten aanzien van bijvoorbeeld beinvloedbaarheid, besluitvaardigheid, doelgerichtheid, rust en zelfvertrouwen. Voordat een oefening plaatsvindt, stellen wij vragen over het onderwerp waarmee iemand aan de slag wil. Deze antwoorden gebruiken wij om de oefening te personaliseren en op die situatie af te stemmen. 

Doordat de techniek van deze methode het emotionele brein optimaal activeert, zorgt dit ervoor dat het huidige gedrag direct wordt vervangen door nieuw gedrag. Herhaling is hierbij cruciaal, maar doordat wij hedendaagse situaties gebruiken, kom je dit vanzelf tegen en wordt nieuw gedrag automatisch opgebouwd. Je hoeft hier dus niets voor te doen!

Waarom deze methode?

Deze methode is ontwikkeld omdat hulpverlening en coaching niet lang hoeft te duren. Waarom lang op een wachtlijst staan? Waarom eindeloze gesprekken? Waarom medicijnen? De EQfit methode maakt het verschil in de wereld van de langdradigheid. Minder praten, meer doen!

Direct leren hoe je belemmerende situaties die stress opleveren kunt verminderen is de weg naar geluk. Een niveau dat je creëert om op een juiste manier met hedendaagse situaties om te gaan en hier rustig op te reageren. 

Korte intake Snel aan de slag Direct toepassen Versie 2.0

Voor wie?

Iedereen die naar zichzelf durft te kijken en een gelukkig leven wil, heeft iets aan deze methode. EQfit is werkzaam in vele doelgroepen. Aangezien wij de hedendaagse situaties behandelen waar iedereen mee te maken heeft, geloven wij dat we iedereen een stap verder kunnen helpen. Heb je stress van bepaalde situaties, irritaties die je een naar gevoel geven, angsten die steeds terugkomen, moeite om beslissingen te nemen, wil je jouw doelen behalen, of je andere gebieden ontwikkelen? Vraag een intakegesprek aan en wij laten je zien wie wij zijn en wat wij doen.

EQfit Partnership

Loop je als hulpverlener vast? Wil je als fysiotherapeut meer kunnen betekenen voor je cliënten? Kom je maar niet verder als coach? EQfit biedt de oplossing voor mensen die andere mensen verder willen helpen. Een professionele opleiding waarin je leert om gedrag van mensen in korte tijd duurzaam te veranderen. Onder de vlag van EQfit word je opgeleid tot een vakkundige EQfit trainer zodat je het leven van mensen positief kunt veranderen.

Wij vragen geen diploma’s of certificaten. Voor ons is levenservaring, wilskracht en vastberadenheid veel belangrijker. Wij staan voor kwaliteit. Dit betekent dat je als EQfit trainer op regelmatige basis wordt opgeleid en de juiste persoonlijke ondersteuning krijgt zodat je mensen op hoog niveau kunt helpen. Samen kunnen we een verschil maken in deze wereld. Daarnaast helpen we jou op zakelijk gebied zodat je inkomsten kunt genereren met iets wat je leuk vindt.

Help mensen écht verder!

Meld je aan voor de nieuwe EQfit partneropleiding die op 22 september 2019 van start gaat en leer om een verschil in mensen hun leven te maken. Na een kennismakingstraining van 2 uur heb je direct een goed beeld of deze methode iets voor je is en of het bij je past. 

Schrijf je snel in!
Mail ons op info@eqfit.nl
of bel ons op 085-2731277
Whatsapp ons op 06-31998092