Doe de EQfit coachtest!
Wij zoeken nieuwe EQ-trainers

De EQfit methode

Blijvende gedragsverandering

De methode: een combinatie van beweging, motivatie, personalisatie en coaching. Informatie komt via onze zintuigen ons brein binnen. Middels fysieke oefeningen laat je zien hoe je NU in het leven staat. 

De oefeningen zijn gebaseerd op hedendaagse situaties ten aanzien van bijvoorbeeld beinvloedbaarheid, besluitvaardigheid, doelgerichtheid, rust en zelfvertrouwen. Voordat een oefening plaatsvindt, stellen wij vragen over het onderwerp waarmee iemand aan de slag wil. Deze antwoorden gebruiken wij om de oefening te personaliseren en op die situatie af te stemmen. 

Doordat de techniek van deze methode het emotionele brein optimaal activeert, zorgt dit ervoor dat het huidige gedrag direct wordt vervangen door nieuw gedrag. Herhaling is hierbij cruciaal, maar doordat wij hedendaagse situaties gebruiken, kom je dit vanzelf tegen en wordt nieuw gedrag automatisch opgebouwd. Je hoeft hier dus niets voor te doen!

Waarom deze methode?

Deze methode is ontwikkeld omdat hulpverlening en coaching niet lang hoeft te duren. Waarom lang op een wachtlijst staan? Waarom eindeloze gesprekken? Waarom medicijnen? De EQfit methode maakt het verschil in de wereld van de langdradigheid. Minder praten, meer doen!

Direct leren hoe je belemmerende situaties die stress opleveren kunt verminderen is de weg naar geluk. Een niveau dat je creëert om op een juiste manier met hedendaagse situaties om te gaan en hier rustig op te reageren. 

Intake Training Herhaling Nieuw gedrag

Voor wie?

Iedereen die naar zichzelf durft te kijken en een gelukkig leven wilt, heeft iets aan deze methode. EQfit is werkzaam in vele doelgroepen. Aangezien wij de hedendaagse situaties behandelen waar iedereen mee te maken heeft, geloven wij dat we iedereen een stap verder kunnen helpen. Heb je stress van bepaalde situaties, irritaties die je een naar gevoel geven, angsten die steeds terugkomen, moeite om beslissingen te nemen, wil je jouw doelen behalen, of je andere gebieden ontwikkelen? Vraag een intakegesprek aan en wij laten je zien wie wij zijn en wat wij doen.

Wil je ook EQ-trainer worden?

EQfit partners zitten verspreid door heel Nederland en bedienen vrijwel iedere doelgroep. EQfit is niet zomaar een bedrijf. De opgeleide EQfit specialisten vormen een hechte groep, waarbij iedereen de visie deelt om een verschil in deze wereld te maken. Doordat de vraag naar effectieve coaching met snelle en blijvende resultaten groeit, is er een constante behoefte aan goede coaches die met deze vernieuwde methode willen werken.

Wij hechten meer waarde aan motivatie en levenservaring dan aan certificaten en diploma's. Alles wat je nodig hebt, leer je tijdens onze gedegen interne opleiding en de blijvende professionele ondersteuning daarna. Iedereen die zich blijvend wil ontwikkelen als mens en professional maakt dus kans om EQfit partner te worden! Interesse? Start het toelatingsprogramma en wellicht nodigen wij jou uit voor een kennismaking.

Een fantastische ervaring!

EQfit zoekt de juiste mensen op de juiste plek. Onze partners hebben de mogelijkheid om te werken met deze unieke en effectieve methode. Heb je altijd al interesse gehad om de medemens te helpen en gun je het mensen om gelukkig te zijn, is dit zeker iets voor jou!

Ik wil EQ-trainer worden!
Mail ons op info@eqfit.nl
of bel ons op 085-2731277
Whatsapp ons op 06-31998092