Klik hier om de test te starten!
Is EQfit iets voor jou?

EQfit helpt talent te ontwikkelen!

Wat kunnen wij betekenen?

Heb je moeite het podium op te gaan? Beïnvloeden privé situaties jouw prestaties tijdens optredens? Is communicatie een uitdaging binnen je band? Heb je als presentator last van onzekerheid? Ben je een acteur die moeite heeft om ondanks tegenslagen toch te presteren? Heb je moeite om tijdens een optreden je concentratie te bewaren?

EQfit zorgt voor de basis die mensen in de entertainment nodig hebben om alles eruit te halen. Alleen dan kunnen er prestaties worden behaald. Door de situaties waarin acteurs, zangers, artiesten etc. zich begeven met de EQfit oefeningen te combineren, wordt het levensecht en leren we hoe voortaan met situaties kan worden omgegaan. Het zal niet alleen rust opleveren, maar ook direct de performance verbeteren.

Hoe werkt de methode?

Wat kan EQfit in de entertainment betekenen?

EQfit werkt in de entertainment business met een aantal organisaties samen. Deze organisaties zijn enthousiast over de methode en verwijzen artiesten, acteurs, zangers etc. door die op een snelle manier met blijvend resultaat willen worden geholpen. EQfit zorgt voor een basis, waardoor ontwikkeling kan plaatsvinden en prestaties worden verbeterd.

EQfit start met een kennismakingsgesprek. Als er interesse is in een samenwerking organiseren we een kennismakingstraining waarbij er een aantal oefeningen van de Methode worden ondergaan. Op deze manier krijgt iemand een duidelijk beeld van EQfit en de diensten die we aanbieden. 

Op locatie, individueel of in groepen. Wij leveren maatwerk.

Afhankelijk van uw hulpvraag zal EQfit maatwerk leveren. EQfit begrijpt als geen ander dat er voor entertainment geen standaard programma is. Vertrouwen in elkaar vinden wij erg belangrijk. Dit is de basis om te helpen en geholpen te kunnen worden. 

Het grote voordeel van de oefeningen van EQfit is dat het kortdurend en blijvend is. Geen wachttijden en lange gesprekken, maar korte en duidelijke oefeningen in een overzichtelijk traject. De doelstelling is om een basis te creëren zodat er verder ontwikkeld kan worden en hierdoor de prestaties op alle vlakken zullen verbeteren.

Wil jij ook werken met deze unieke methode?

EQfit partners en licentienemers zitten verspreid door heel Nederland en bedienen vrijwel iedere doelgroep. EQfit is niet zomaar een bedrijf. De opgeleide EQfit specialisten vormen een hechte groep, waarbij iedereen de visie deelt om een verschil in deze wereld te maken. Doordat de vraag naar effectieve coaching met snelle en blijvende resultaten groeit, is er een constante behoefte aan goede coaches die met deze vernieuwde methode willen werken.

Wij hechten meer waarde aan motivatie en levenservaring dan aan certificaten en diploma's. Alles wat je nodig hebt, leer je tijdens onze gedegen opleiding en de blijvende professionele ondersteuning daarna. Iedereen die zich blijvend wil ontwikkelen als mens en professional maakt dus kans om EQfit partner of licentienemer te worden! Interesse? Doe de online coachtest en wellicht nodigen wij jou uit voor een kennismaking.

De juiste mensen op de juiste plek!

EQfit zoekt de juiste mensen op de juiste plek. Onze partners en licentienemers hebben de mogelijkheid om te werken met deze unieke en effectieve methode. Heb je altijd al interesse gehad om de medemens te helpen en gun je mensen om gelukkig te zijn, is dit zeker iets voor jou!

Ben ik geschikt?
Mail ons op info@eqfit.nl
of bel ons op 085-2731277
Whatsapp ons op 06-31998092