Klik hier om de test te starten!
Is EQfit iets voor jou?

EQfit verbetert mensenlevens

Wat kunnen we betekenen?

Zit je niet lekker in je vel? Word je snel beïnvloed door mensen of situaties? Raak je snel geïrriteerd? Draag je een zware last mee op je schouders? Heb je moeite om goed te communiceren? Geef je snel op? Heb je moeite om je te concentreren?

EQfit zorgt voor de basis die mensen nodig hebben om alles uit het leven te halen. Door de hedendaagse situaties waarin mensen zich begeven met EQfit oefeningen te combineren, wordt het levensecht en leren we hoe voortaan met situaties kan worden opgegaan. Het zal niet alleen rust opleveren, maar ook direct je gemoedstoestand verbeteren.

Hoe werkt de methode?

Een betere kwaliteit van leven!

Voor particulieren heeft EQfit drie diensten samengesteld: Basis (2x 1,5 uur), Exclusive (4x 1,5 uur) en Family (6x 1,5 uur). Alle diensten zijn zo in elkaar gezet, dat resultaat al na de eerste training zichtbaar is. Na een kosteloos intakegesprek wordt de hulpvraag duidelijk en kunnen we aan de slag!

De onderwerpen die aan bod kunnen komen tijdens de trainingen zijn: beïnvloedbaarheid, besluitvaardigheid, 
emotieregulatie, doelgerichtheid, doorzettingsvermogen, etc. Daarnaast hechten wij veel waarde aan het helpen opbouwen van zelfvertrouwen, discipline, betere communicatie, rust en controlevermindering. Allemaal met als doel zodat jij een gelukkig leven kan leiden.

Op locatie, individueel of in groepen. Wij leveren maatwerk.

Afhankelijk van uw hulpvraag zal EQfit maatwerk leveren. Vertrouwen in elkaar vinden wij erg belangrijk. Dit is de basis om te helpen en geholpen te kunnen worden. Na een kosteloos intakgesprek is de hulpvraag duidelijk en kun je een goede besluit nemen over wat het beste bij je past.

Het grote voordeel van de oefeningen van EQfit is dat het kortdurend en blijvend is. Geen wachttijden en lange gesprekken, maar korte en duidelijke oefeningen in een overzichtelijk traject. De doelstelling is om een basis te creëren, zodat er verder ontwikkeld kan worden en hierdoor de prestaties op alle vlakken zullen verbeteren.

Wil jij ook werken met deze unieke methode?

EQfit partners en licentienemers zitten verspreid door heel Nederland en bedienen vrijwel iedere doelgroep. EQfit is niet zomaar een bedrijf. De opgeleide EQfit specialisten vormen een hechte groep, waarbij iedereen de visie deelt om een verschil in deze wereld te maken. Doordat de vraag naar effectieve coaching met snelle en blijvende resultaten groeit, is er een constante behoefte aan goede coaches die met deze vernieuwde methode willen werken.

Wij hechten meer waarde aan motivatie en levenservaring dan aan certificaten en diploma's. Alles wat je nodig hebt, leer je tijdens onze gedegen opleiding en de blijvende professionele ondersteuning daarna. Iedereen die zich blijvend wil ontwikkelen als mens en professional maakt dus kans om EQfit partner of licentienemer te worden! Interesse? Doe de online coachtest en wellicht nodigen wij jou uit voor een kennismaking.

De juiste mensen op de juiste plek!

EQfit zoekt de juiste mensen op de juiste plek. Onze partners en licentienemers hebben de mogelijkheid om te werken met deze unieke en effectieve methode. Heb je altijd al interesse gehad om de medemens te helpen en gun je mensen om gelukkig te zijn, is dit zeker iets voor jou!

Ben ik geschikt?
Mail ons op info@eqfit.nl
of bel ons op 085-2731277
Whatsapp ons op 06-31998092