Klik hier om de test te starten!
Is EQfit iets voor jou?

Betere prestaties door gezond EQ

Wat kunnen we betekenen?

Houden irritaties en frustraties je tegen om er helemaal voor te gaan? Word je beïnvloed door andere spelers in het team? Word je onzeker bij een tegendoelpunt of als je een wedstrijd verliest? Heb je spanningen voor een wedstrijd? Hoe ga je als coach om met je spelers? Wil je weten hoe je een winnend team maakt of het beste uit een sporter haalt?

EQfit zorgt voor de basis die mensen in de sport nodig hebben om alles eruit te kunnen halen. Alleen dan kunnen er prestaties worden behaald. Door de situaties waarin sporters zich begeven met de EQfit oefeningen te combineren, wordt het levensecht en leren we hoe voortaan met situaties kan worden omgegaan. Het zal niet alleen rust opleveren, maar ook direct de prestaties verbeteren.

Hoe werkt de methode?

Wat kan EQfit in de sport betekenen?

De Martijn Haan Methode is geschikt om bij alle sporten toe te passen. De verenigingen en sportsclubs zijn enthousiast over de methode en verwijzen leden door die op een snelle manier met blijvend resultaat willen worden geholpen.

EQfit start met een kennismakingsgesprek. Als er interesse is in een samenwerking organiseren we een kennismakingstraining waarbij er een aantal oefeningen van de Methode worden ondergaan. Op deze manier krijgt iemand een duidelijk beeld van EQfit en de diensten die we aanbieden. 

EQfit zorgt voor prestaties

Afhankelijk van uw hulpvraag zal EQfit maatwerk leveren. EQfit begrijpt als geen ander dat er voor sport geen standaard programma is. Vertrouwen in elkaar vinden wij erg belangrijk. Dit is de basis om te helpen en geholpen te kunnen worden.

Het grote voordeel van de oefeningen van EQfit is dat het kortdurend en blijvend is. Geen wachttijden en lange gesprekken, maar korte en duidelijke oefeningen in een overzichtelijk traject. De doelstelling is om een basis te creëren, zodat er verder ontwikkeld kan worden en hierdoor de prestaties op alle vlakken zullen verbeteren.

Wil jij ook werken met deze unieke methode?

EQfit partners zitten verspreid door heel Nederland en bedienen vrijwel iedere doelgroep. EQfit is niet zomaar een bedrijf. De opgeleide EQfit specialisten vormen een hechte groep, waarbij iedereen de visie deelt om een verschil in deze wereld te maken. Doordat de vraag naar effectieve coaching met snelle en blijvende resultaten groeit, is er een constante behoefte aan goede coaches die met deze vernieuwde methode willen werken.

Wij hechten meer waarde aan motivatie en levenservaring dan aan certificaten en diploma's. Alles wat je nodig hebt, leer je tijdens onze gedegen opleiding en de blijvende professionele ondersteuning daarna. Iedereen die zich blijvend wil ontwikkelen als mens en professional maakt dus kans om EQfit partner of licentienemer te worden! Interesse? Doe de online coachtest en wellicht nodigen wij jou uit voor een kennismaking.

De juiste mensen op de juiste plek!

EQfit zoekt de juiste mensen op de juiste plek. Onze partners hebben de mogelijkheid om te werken met deze unieke en effectieve methode. Heb je altijd al interesse gehad om de medemens te helpen en gun je mensen om gelukkig te zijn, is dit zeker iets voor jou!

Ben ik geschikt?
Mail ons op info@eqfit.nl
of bel ons op 085-2731277
Whatsapp ons op 06-31998092