Klik hier om de test te starten!
Is EQfit iets voor jou?

Ieder mens verdient een gelukkig leven!

Wat kunnen wij betekenen?

Loop je als welzijnsorganisatie tegen bepaalde situaties aan waardoor je cliënten niet optimaal van dienst kunt zijn? Zijn er struggles binnen het team van hulpverleners? Wil je een extra tool om mensen sneller vooruit te helpen? Zie je ook in dat medicijnen niet altijd de oplossing zijn? Wil je iemand sneller helpen, maar lukt het niet omdat protocollen je tegenhouden? 

EQfit zorgt voor een basis waarop een welzijnsorganisatie en haar cliënten kunnen vertrouwen. Door de situatie waarin  cliënten zich begeven met de EQfit oefeningen te combineren, wordt het levensecht en leren we hoe voortaan met situaties kan worden opgegaan. Het zal niet alleen rust opleveren, maar ook overzicht geven over de toekomst.

Hoe werkt de methode?

Wat kan EQfit in de Welzijn betekenen?

EQfit werkt in de welzijn met een aantal organisaties samen. Deze organisaties zijn enthousiast over de methode en verwijzen cliënten door die op een snelle manier met blijvend resultaat willen worden geholpen. Daarnaast bieden we hulp en ondersteuning voor de particuliere sector in Nederland. Wij zorgen voor een basis voor iedere mens.

EQfit start met een kennismakingsgesprek. Als er interesse is in een samenwerking organiseren we een kennismakingstraining waarbij er een aantal oefeningen van de Methode worden ondergaan. Op deze manier krijgt iemand een duidelijk beeld van EQfit en de diensten die we aanbieden. 

Op locatie, individueel of in groepen. Wij leveren maatwerk.

Afhankelijk van uw hulpvraag zal EQfit maatwerk leveren. EQfit begrijpt als geen ander dat er voor welzijn geen standaard programma is. Vertrouwen in elkaar vinden wij erg belangrijk. Dit is de basis om te helpen en geholpen te kunnen worden. 

Het grote voordeel van de oefeningen van EQfit is dat het kortdurend en blijvend is. Geen wachttijden en lange gesprekken, maar korte en duidelijke oefeningen in een overzichtelijk traject. De doelstelling is om een basis te creëren zodat er verder ontwikkeld kan worden en hierdoor de prestaties op alle vlakken zullen verbeteren.

Wil jij ook werken met deze unieke methode?

EQfit partners zitten verspreid door heel Nederland en bedienen vrijwel iedere doelgroep. EQfit is niet zomaar een bedrijf. De opgeleide EQfit specialisten vormen een hechte groep, waarbij iedereen de visie deelt om een verschil in deze wereld te maken. Doordat de vraag naar effectieve coaching met snelle en blijvende resultaten groeit, is er een constante behoefte aan goede coaches die met deze vernieuwde methode willen werken.

Wij hechten meer waarde aan motivatie en levenservaring dan aan certificaten en diploma's. Alles wat je nodig hebt, leer je tijdens onze gedegen opleiding en de blijvende professionele ondersteuning daarna. Iedereen die zich blijvend wil ontwikkelen als mens en professional maakt dus kans om EQfit partner te worden! Interesse? Doe de online coachtest en wellicht nodigen wij jou uit voor een kennismaking.

De juiste mensen op de juiste plek!

EQfit zoekt de juiste mensen op de juiste plek. Onze partners hebben de mogelijkheid om te werken met deze unieke en effectieve methode. Heb je altijd al interesse gehad om de medemens te helpen en gun je mensen om gelukkig te zijn, is dit zeker iets voor jou!

Ik wil EQfit coach worden!
Mail ons op info@eqfit.nl
of bel ons op 085-2731277
Whatsapp ons op 06-31998092