Klik hier om de test te starten!
Is EQfit iets voor jou?

Waardevolle teugels voor een gelukkig leven

Op maat gemaakt!

Op maat gemaakte programma's wat zich precies richt op hetgeen dat kinderen op vroege leeftijd nodig hebben. Een richtlijn voor kinderen waar ze zich aan vast kunnen houden. Een fundament waarop ze kunnen vertrouwen. Waardevolle teugels op het gebied van zelfvertrouwen, beïnvloeding, concentratie, reactievermogen, woedebeheersing, discipline, respect, communicatie en doelgerichtheid. Een sterke basis in hun jonge leven dat alles makkelijker maakt en meer kans geeft op een gelukkig leven.

Gemotiveerde trainers
Onze enthousiaste trainers leren de kinderen het beste uit zichzelf te halen. De trainers zijn intern door EQfit opgeleid en delen de passie om kinderen te helpen. Ze houden de individuele prestaties en verbeteringen van hun pupillen heel goed bij.  Op deze manier beleeft uw kind niet alleen plezier tijdens de training, maar wordt ook de vooruitgang goed in de gaten gehouden en met de ouders gedeeld. 

- EQfit KIDSS Summercamps
- EQfit KIDSS Summer school 
- Ouder en kind weekend
- Samengestelde gezinnen weekend

EQfit KIDSS (krachtiger in de school&sport staan)

Speciaal voor kinderen van groep 8 basisonderwijs heeft EQfit een 10-weeks programma ontwikkeld. Alle hulpmiddelen die de stap naar het voortgezet onderwijs een stuk makkelijker maken. Daarnaast wordt het programma ingezet bij sportverenigingen waar kinderen meer zelfvertrouwen in sport creeren. De resultaten zijn enorm! 


Uit ervaring weten we dat kinderen na het programma betere cijfers halen, thuis en in de klas rustiger zijn, zekerder zijn van zichzelf, emoties een plek kunnen geven, beter worden in sport, betere concentratie hebben, niet snel meer reageren en nog veel meer mooie eigenschappen hebben geleerd. Al met al een compleet programma voor ieder kind waardoor ze een leuke schooltijd kunnen beleven en kunnen genieten van het kind zijn!


Hulpvraag Intake Training Resultaat

Promotie

EQfit biedt op basisscholen en sportverenigingen in Nederland promotietrainingen aan zodat kinderen op een uitdagende maar vooral toegankelijke manier kennismaken met EQfit KIDSS.  Een leuke ervaring voor alle kinderen in de klas of het team. Al tijdens de promotietraining wordt de nadruk gelegd op belangrijke zaken zoals zelfvertrouwen, beinvloeding, reageren, communicatie en rust. De kinderen ontdekken dat het op een makkelijke manier mogelijk is gedrag te veranderen. Dit zal het leven direct een stuk leuker maken! Ook voor de ouders is het meestal een verademing als het kind goed weet om te gaan met emoties of andere uitdagingen in het leven. 

Meisje van 9 met beperking

Meisje 9 jaar. Heeft moeite om mee te draaien op school. Voelt zich anders dan anderen door haar ‘beperking’. In de 1ste training samen een plan gemaakt en getekend. Als eerste het ‘vechten’ uit haar lichaam gehaald. Hierdoor voelde zij meteen de rust die zij nog nooit eerder had gevoeld. Moeder belt na een week op. Ziet de spiegel die haar dochter voorhoudt en wilt ook graag een training starten. Na de 3de training van dochter en 2de training van moeder voelden zij zich allebei anders. Sterker, meer zelfvertrouwen en de ouder-kind band was hersteld. Trots op deze moeder dat zij zo snel stappen ondernam.

Zij had meer moeite met de beperking van haar dochter dan ze dacht en nu kunnen ze elkaar ‘echt’ zien vanuit liefde. Het is niet altijd makkelijk om een ouder te zijn van één of meerdere kinderen. Zeker als ze ook nog geboren worden met een uitdaging. Nu is het alleen geen uitdaging meer maar een kracht die hen verbindt. Soms hebben we allemaal even een helpende hand nodig. Elke fase heeft zijn charmes maar ook zeker zijn uitdagingen. Trots op de ouders die ook intern kijken, het is zeker niet altijd makkelijk.

Help mensen écht verder!

De nieuwe EQfit Partnership opleiding en de nieuwe EQfit KIDSS opleiding starten op 13 en 22 september. Meld je snel aan en leer om een verschil in mensen hun leven te maken. Na een toelatingstraining van 1,5 uur heb je direct een goed beeld of deze methode iets voor je is en of het bij je past. Schrijf je snel in!

Schrijf je snel in!
Mail ons op info@eqfit.nl
of bel ons op 085-2731277
Whatsapp ons op 06-31998092