klik hier om je in te schrijven!
NIEUW! opleiding gedragsverandering

Waardevolle teugels voor een gelukkig leven

Op maat gemaakt!

Een op maat gemaakt programma wat zich precies richt op hetgeen dat kinderen op vroege leeftijd nodig hebben. Een richtlijn voor kinderen waar ze zich aan vast kunnen houden. Een fundament waarop ze kunnen vertrouwen. Waardevolle teugels op het gebied van zelfvertrouwen, beïnvloeding, concentratie, reactievermogen, woedebeheersing, discipline, respect, communicatie en doelgerichtheid. Een sterke basis in hun jonge leven dat alles makkelijker maakt en meer kans geeft op een gelukkig leven.

Gemotiveerde trainers
Onze enthousiaste trainers leren de kinderen het beste uit zichzelf te halen. De trainers zijn intern door EQfit opgeleid en delen de passie om kinderen te helpen. Ze houden de individuele prestaties en verbeteringen van hun pupillen heel goed bij.  Op deze manier beleeft uw kind niet alleen plezier tijdens de training, maar wordt ook de vooruitgang goed in de gaten gehouden en met de ouders gedeeld. 

EQfit KIDSS (krachtiger in de school&sport staan)

Speciaal voor kinderen van groep 8 basisonderwijs heeft EQfit een 10-weeks programma ontwikkeld. Alle hulpmiddelen die de stap naar het voortgezet onderwijs een stuk makkelijker maken. Daarnaast wordt het programma ingezet bij sportverenigingen waar kinderen meer zelfvertrouwen in sport creeren. De resultaten zijn enorm! 


Uit ervaring weten we dat kinderen na het programma betere cijfers halen, thuis en in de klas rustiger zijn, zekerder zijn van zichzelf, emoties een plek kunnen geven, beter worden in sport, betere concentratie hebben, niet snel meer reageren en nog veel meer mooie eigenschappen hebben geleerd. Al met al een compleet programma voor ieder kind waardoor ze een leuke schooltijd kunnen beleven en kunnen genieten van het kind zijn!


Promotie Aanmelding Training Resultaat

Promotie

EQfit biedt op basisscholen en sportverenigingen in Nederland promotietrainingen aan zodat kinderen op een uitdagende maar vooral toegankelijke manier kennismaken met EQfit KIDSS.  Een leuke ervaring voor alle kinderen in de klas of het team. Al tijdens de promotietraining wordt de nadruk gelegd op belangrijke zaken zoals zelfvertrouwen, beinvloeding, reageren, communicatie en rust. De kinderen ontdekken dat het op een makkelijke manier mogelijk is gedrag te veranderen. Dit zal het leven direct een stuk leuker maken! Ook voor de ouders is het meestal een verademing als het kind goed weet om te gaan met emoties of andere uitdagingen in het leven. 

Wil je ook werken met deze methode? Dat kan!

Loop je als hulpverlener vast? Wil je als fysiotherapeut meer kunnen betekenen voor je cliënten? Kom je maar niet verder als coach? EQfit biedt de oplossing voor mensen die andere mensen verder willen helpen. Een korte opleiding waarin je alle handvatten leert om mensen in korte tijd een stevige basis te geven. Wil je liever onder de vlag van EQfit werken, kun je tijdens of na de opleiding worden geselecteerd op het gebied van inzet, techniek en zakelijke kennis.

Word je geselecteerd voor het EQfit partnership, volgt er een afspraak waarbij je de geleerde techniek bij één van de EQfit coaches mag toepassen. Is de techniek op het juiste niveau, wordt er een vervolgopleiding ingepland. Hierbij ontvang je alle persoonlijke- en zakelijke ondersteuning die nodig is om van jouw bedrijf een succes te maken.

Help mensen écht verder!

Schrijf je snel in voor de opleiding 'gedragsverandering' en verbeter niet alleen jezelf, maar ontvang ook alle handvatten om mensen écht verder te helpen! Het maakt niet uit wat de reden is om aan de opleiding deel te nemen. Wij zorgen ervoor dat je met veel voldoening en resultaat de opleiding afrondt.

Schrijf je snel in!
Mail ons op info@eqfit.nl
of bel ons op 085-2731277
Whatsapp ons op 06-31998092