Doe de EQfit coachtest!
Wij zoeken nieuwe EQ-trainers

Waardevolle teugels voor een gelukkig leven

Op maat gemaakt!

Een op maat gemaakt programma wat zich precies richt op hetgeen dat kinderen op vroege leeftijd nodig hebben. Een richtlijn voor kinderen waar ze zich aan vast kunnen houden. Een fundament waarop ze kunnen vertrouwen. Waardevolle teugels op het gebied van zelfvertrouwen, beïnvloeding, concentratie, reactievermogen, woedebeheersing, discipline, respect, communicatie en doelgerichtheid. Een sterke basis in hun jonge leven dat alles makkelijker maakt en meer kans geeft op een gelukkig leven.

Gemotiveerde trainers
Onze enthousiaste trainers leren de kinderen het beste uit zichzelf te halen. De trainers zijn intern door EQfit opgeleid en delen de passie om kinderen te helpen. Ze houden de individuele prestaties en verbeteringen van hun pupillen heel goed bij.  Op deze manier beleeft uw kind niet alleen plezier tijdens de training, maar wordt ook de vooruitgang goed in de gaten gehouden en met de ouders gedeeld. 

EQfit KIDSS (krachtiger in de school&sport staan)

Speciaal voor kinderen van groep 8 basisonderwijs heeft EQfit een 10-weeks programma ontwikkeld. Alle hulpmiddelen die de stap naar het voortgezet onderwijs een stuk makkelijker maken. Daarnaast wordt het programma ingezet bij sportverenigingen waar kinderen meer zelfvertrouwen in sport creeren. De resultaten zijn enorm! 


Uit ervaring weten we dat kinderen na het programma betere cijfers halen, thuis en in de klas rustiger zijn, zekerder zijn van zichzelf, emoties een plek kunnen geven, beter worden in sport, betere concentratie hebben, niet snel meer reageren en nog veel meer mooie eigenschappen hebben geleerd. Al met al een compleet programma voor ieder kind waardoor ze een leuke schooltijd kunnen beleven en kunnen genieten van het kind zijn!


Promotie Aanmelding Training Resultaat

Promotie

EQfit biedt op basisscholen en sportverenigingen in Nederland promotietrainingen aan zodat kinderen op een uitdagende maar vooral toegankelijke manier kennismaken met EQfit KIDSS.  Een leuke ervaring voor alle kinderen in de klas of het team. Al tijdens de promotietraining wordt de nadruk gelegd op belangrijke zaken zoals zelfvertrouwen, beinvloeding, reageren, communicatie en rust. De kinderen ontdekken dat het op een makkelijke manier mogelijk is gedrag te veranderen. Dit zal het leven direct een stuk leuker maken! Ook voor de ouders is het meestal een verademing als het kind goed weet om te gaan met emoties of andere uitdagingen in het leven. 

Sluit je aan bij ons prachtige team!

EQfit partners zitten verspreid door heel Nederland en bedienen vrijwel iedere doelgroep. EQfit is niet zomaar een bedrijf. De opgeleide EQ trainers vormen een hechte groep, waarbij iedereen de visie deelt om een verschil in deze wereld te maken. Doordat de vraag naar effectieve coaching met snelle en blijvende resultaten groeit, is er een constante behoefte aan goede coaches die met deze vernieuwde methode willen werken.

Wij hechten meer waarde aan motivatie en levenservaring dan aan certificaten en diploma's. Alles wat je nodig hebt, leer je tijdens onze gedegen interne opleiding en de blijvende professionele ondersteuning daarna. Iedereen die zich blijvend wilt ontwikkelen als mens en professional maakt dus kans om EQfit partner te worden! Interesse? Start het toelatingsprogramma en wellicht nodigen wij jou uit voor een kennismaking.

Een fantastische ervaring!

EQfit zoekt de juiste mensen op de juiste plek. Onze partners hebben de mogelijkheid om te werken met deze unieke en effectieve methode. Heb je altijd al interesse gehad om de medemens te helpen en gun je het mensen om gelukkig te zijn, is dit zeker iets voor jou!

Ik wil EQ-trainer worden!
Mail ons op info@eqfit.nl
of bel ons op 085-2731277
Whatsapp ons op 06-31998092