Klik hier om de test te starten!
Is EQfit iets voor jou?

Waardevolle teugels voor een gelukkig leven

Op maat gemaakt!

Op maat gemaakte programma's wat zich precies richt op hetgeen dat kinderen op vroege leeftijd nodig hebben. Een richtlijn voor kinderen waar ze zich aan vast kunnen houden. Een fundament waarop ze kunnen vertrouwen. Waardevolle teugels op het gebied van zelfvertrouwen, beïnvloeding, concentratie, reactievermogen, woedebeheersing, discipline, respect, communicatie en doelgerichtheid. Een sterke basis in hun jonge leven dat alles makkelijker maakt en meer kans geeft op een gelukkig leven.

Gemotiveerde trainers
Onze enthousiaste trainers leren de kinderen het beste uit zichzelf te halen. De trainers zijn intern door EQfit opgeleid en delen de passie om kinderen te helpen. Ze houden de individuele prestaties en verbeteringen van hun pupillen heel goed bij.  Op deze manier beleeft uw kind niet alleen plezier tijdens de training, maar wordt ook de vooruitgang goed in de gaten gehouden en met de ouders gedeeld. 

- EQfit KIDSS Summercamp 2019

- EQfit KIDSS Summer school 

- Ouder en kind weekend

- Samengestelde gezinnen weekend

EQfit KIDSS (krachtiger in de school&sport staan)

Speciaal voor kinderen van groep 8 basisonderwijs heeft EQfit een 10-weeks programma ontwikkeld. Alle hulpmiddelen die de stap naar het voortgezet onderwijs een stuk makkelijker maken. Daarnaast wordt het programma ingezet bij sportverenigingen waar kinderen meer zelfvertrouwen in sport creeren. De resultaten zijn enorm! 


Uit ervaring weten we dat kinderen na het programma betere cijfers halen, thuis en in de klas rustiger zijn, zekerder zijn van zichzelf, emoties een plek kunnen geven, beter worden in sport, betere concentratie hebben, niet snel meer reageren en nog veel meer mooie eigenschappen hebben geleerd. Al met al een compleet programma voor ieder kind waardoor ze een leuke schooltijd kunnen beleven en kunnen genieten van het kind zijn!


Promotie Aanmelding Training Resultaat

Promotie

EQfit biedt op basisscholen en sportverenigingen in Nederland promotietrainingen aan zodat kinderen op een uitdagende maar vooral toegankelijke manier kennismaken met EQfit KIDSS.  Een leuke ervaring voor alle kinderen in de klas of het team. Al tijdens de promotietraining wordt de nadruk gelegd op belangrijke zaken zoals zelfvertrouwen, beinvloeding, reageren, communicatie en rust. De kinderen ontdekken dat het op een makkelijke manier mogelijk is gedrag te veranderen. Dit zal het leven direct een stuk leuker maken! Ook voor de ouders is het meestal een verademing als het kind goed weet om te gaan met emoties of andere uitdagingen in het leven. 

EQfit Partnership

Loop je als hulpverlener vast? Wil je als fysiotherapeut meer kunnen betekenen voor je cliënten? Kom je maar niet verder als coach? EQfit biedt de oplossing voor mensen die andere mensen verder willen helpen. Een professionele opleiding waarin je leert om gedrag van mensen in korte tijd duurzaam te veranderen. Onder de vlag van EQfit word je opgeleid tot een vakkundige EQfit trainer zodat je het leven van mensen positief kunt veranderen.

Wij vragen geen diploma’s of certificaten. Voor ons is levenservaring, wilskracht en vastberadenheid veel belangrijker. Wij staan voor kwaliteit. Dit betekent dat je als EQfit trainer op regelmatige basis wordt opgeleid en de juiste persoonlijke ondersteuning krijgt zodat je mensen op hoog niveau kunt helpen. Samen kunnen we een verschil maken in deze wereld. Daarnaast helpen we jou op zakelijk gebied zodat je inkomsten kunt genereren met iets wat je leuk vindt.

Help mensen écht verder!

Meld je aan voor de nieuwe EQfit partneropleiding die op 22 september 2019 van start gaat en leer om een verschil in mensen hun leven te maken. Na een kennismakingstraining van 2 uur heb je direct een goed beeld of deze methode iets voor je is en of het bij je past. 

Schrijf je snel in!
Mail ons op info@eqfit.nl
of bel ons op 085-2731277
Whatsapp ons op 06-31998092