klik hier om je in te schrijven!
NIEUW! opleiding gedragsverandering

Sluit je aan bij ons prachtige team!

Toelatingstraject en opleiding

EQfit toelatingsprogramma
Alvorens iemand kan deelnemen aan de EQfit opleiding wordt er een online vragenlijst afgenomen. Bij interesse word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek, dat vervolgd wordt door een toelatingstraining. Tijdens deze toelatingstraining ondergaat de kandidaat de oefeningen die tijdens de EQfit opleiding aan bod komen. Hierin kun je ondervinden hoe sterk jouw basis is en of de methode bij je past.

EQfit opleiding
De opleiding bestaat uit 10 lesdagen en duurt 10 weken. Bij een positieve afronding kun je aan de slag. Om vervolgens van een goede naar een excellente EQfit coach te gaan, wordt de opleiding vervolgd met maandelijkse studiedagen (verplicht) waarbij we ingaan op de techniek van de methode. EQfit zorgt voor de financiële en commerciële ondersteuning. Een partner start als zelfstandige, wordt ingehuurd of begint een project in de gewenste doelgroep en ontvangt de volledige ondersteuning van zijn begeleider totdat het project een succes is en inkomen wordt gegenereerd. Wij zorgen voor onze mensen.

Waarom zou ik EQ trainer willen worden?

EQfit maakt gebruik van de unieke methode. Een manier om mensen op een snelle en effectieve manier blijvend te kunnen helpen. De EQfit methode bewijst dat bewegen i.c.m. coaching sneller is dan alleen praten. Als EQ trainer is het toch geweldig om binnen korte tijd veel resultaat te behalen!

EQfit daagt je graag uit om deze methode aan te leren en te ervaren hoe het is om zoveel voldoening te ontvangen. Daarnaast ontvangt iedere EQfit partner persoonlijke begeleiding, zodat je er niet alleen voor staat. Er is dus altijd hulp!

Toelating Opleiding Examen Aan de slag!

Wie zoeken wij?

EQfit is op zoek naar ambitieuze en ondernemende mensen die een verschil willen maken met een bijzondere en unieke methode. Doorzetters die niet stoppen als het even tegenzit en uitdagingen niet uit de weg gaan. Wij zijn op zoek naar amicale, leuke persoonlijkheden die onderdeel willen uitmaken van een bijzonder team, mensen die leergierig zijn en zich door niets laten tegenhouden om als zelfstandige succesvol te worden. 

EQfit zoekt de juiste mensen op de juiste plek. Wij willen een verschil maken in deze wereld dus zoeken wij de beste van de beste. Heb je altijd al interesse gehad om de medemens te helpen en gun je mensen om gelukkig te zijn, is dit zeker iets voor jou! Start met de online vragenlijst en de persoonlijke video en bij interesse nodigen wij je uit om aan het toelatingsprogramma deel te nemen.

Wij geven meer om motivatie en levenservaring dan om certificaten en diploma's. Iedereen maakt dus kans om een EQfit partner te worden!

Sluit je aan bij ons prachtige team!

EQfit partners zitten verspreid door heel Nederland en bedienen vrijwel iedere doelgroep. EQfit is niet zomaar een bedrijf. De opgeleide EQ trainers vormen een hechte groep, waarbij iedereen de visie deelt om een verschil in deze wereld te maken. Doordat de vraag naar effectieve coaching met snelle en blijvende resultaten groeit, is er een constante behoefte aan goede coaches die met deze vernieuwde methode willen werken.

Wij hechten meer waarde aan motivatie en levenservaring dan aan certificaten en diploma's. Alles wat je nodig hebt, leer je tijdens onze gedegen interne opleiding en de blijvende professionele ondersteuning daarna. Iedereen die zich blijvend wilt ontwikkelen als mens en professional maakt dus kans om EQfit partner te worden! Interesse? Start het toelatingsprogramma en wellicht nodigen wij jou uit voor een kennismaking.

Een fantastische ervaring!

EQfit zoekt de juiste mensen op de juiste plek. Onze partners hebben de mogelijkheid om te werken met deze unieke en effectieve methode. Heb je altijd al interesse gehad om de medemens te helpen en gun je mensen om gelukkig te zijn, is dit zeker iets voor jou!

Ik wil EQ-trainer worden!
Mail ons op info@eqfit.nl
of bel ons op 085-2731277
Whatsapp ons op 06-31998092