Klik hier om de test te starten!
Is EQfit iets voor jou?

PRESTEREN GAAT MAKKELIJKER MET EEN GEZOND EQ

Train je brein om prestaties te verbeteren.

Bij sport ligt de focus vooral op presteren. Het maximale uit jezelf halen. Door hard te trainen, gezond te eten en tactisch goed voorbereid te zijn kom je een heel eind. Maar wat als je niet om kunt gaan met je emoties. Je raakt snel geïrriteerd, je geeft snel op na tegenslag, je bent snel afgeleid of je bent onzeker en hebt angst om te falen. Ik heb veel talenten gezien in de sport, zelfs beter dan de sporters die uiteindelijk wel goed presteren maar door mentale oorzaken het hebben opgegeven of het niveau niet hebben gehaald dat ze hadden kunnen halen.

Wij helpen individuele sporters en teams verder met hoe om te gaan met tegenslagen, emoties onder controle krijgen, minder beïnvloedbaar zijn, niet afhankelijk zijn van externe zaken als een scheidsrechter, publiek, tegenstander of welke externe afleiding ook. Maar ook hoe je onderling met elkaar omgaat, irritaties in de groep, elkaar sterker maken, als team werken en elkaars kwaliteiten benutten. Dit heeft direct invloed op prestaties maar wat dacht je van plezier. 

Neem contact op!

Wat kan EQfit voor de sport betekenen?

De Methode is geschikt om bij alle sporten toe te passen. Individuele sporters, teamsporters maar ook voor teams. Deze methode is uitermate geschikt voor sporters omdat wij fysieke oefeningen gebruiken en dit combineren met mentale coaching. Als sporter wil je geen eindeloze gesprekken en lange trajecten, maar korte en duidelijke sessies en het liefst zo snel mogelijk resultaat. EQfit biedt krachtige leerervaringen, die je niet alleen in de sport, maar in iedere situatie kunt toepassen.

Je kunt heel veel talent hebben en optimaal getraind zijn maar als je niet in jezelf geloofd, geen focus kunt houden, geen zelfvertrouwen hebt, niet om kunt gaan met spanning of niet om kunt gaan met frustraties en irritaties, dan zullen de prestaties niet optimaal zijn. EQfit zorgt voor de basis die je nodig hebt om het maximale uit jezelf te kunnen halen.

Op locatie, individueel of in groepen.

Als EQfit coach komen wij bij jou langs, dat kan op het sportveld zijn of in een sportzaal maar bij individuele gevallen ook thuis. Eventueel kunnen wij in overleg trainingsruimte huren bij jou in de buurt. Het enige wat wij van jou vragen is inzet, motivatie en openheid om met jouw vraagstuk aan de gang te kunnen gaan.

Door het gebruiken van fysieke invulling ben je actief bezig. Hierdoor kun je vanuit je hoofd naar je gevoel komen. We bewegen, praten, letten op de ademhaling, lichaamshouding en evenwicht. Meedoen vereist geen conditie of techniek en kan in makkelijk zittende kleding worden gevolgd door iedereen.

 

Wil je ook werken met deze methode? Dat kan!

Loop je als hulpverlener vast? Wil je als fysiotherapeut meer kunnen betekenen voor je cliënten? Kom je maar niet verder als coach? EQfit biedt de oplossing voor mensen die andere mensen verder willen helpen. Een korte opleiding waarin je alle handvatten leert om mensen in korte tijd een stevige basis te geven. Wil je liever onder de vlag van EQfit werken, kun je tijdens of na de opleiding worden geselecteerd op het gebied van inzet, techniek en zakelijke kennis.

Word je geselecteerd voor het EQfit partnership, volgt er een afspraak waarbij je de geleerde techniek bij één van de EQfit coaches mag toepassen. Is de techniek op het juiste niveau, wordt er een vervolgopleiding ingepland. Hierbij ontvang je alle persoonlijke- en zakelijke ondersteuning die nodig is om van jouw bedrijf een succes te maken.

Help mensen écht verder!

EQfit zoekt de juiste mensen op de juiste plek. Onze partners hebben de mogelijkheid om te werken met deze unieke en effectieve methode. Heb je altijd al interesse gehad om de medemens te helpen en gun je mensen om gelukkig te zijn, is dit zeker iets voor jou!

Schrijf je snel in!
Mail ons op info@eqfit.nl
of bel ons op 085-2731277
Whatsapp ons op 06-31998092