Klik hier om de test te starten!
Is EQfit iets voor jou?

Elk huis een fundament, elk mens een EQ basis

Team Bedrijven

Momenteel werk ik voor Team Bedrijven binnen EQfit. Voor bedrijven bieden wij kortere en langere trajecten aan. Om kennis te maken met EQfit geven we vaak een workshop. Tijdens de workshop kunnen we een team van werknemers bewust laten worden van de groepsdynamiek binnen het team, en daarmee de sociale binding versterken. Een van onze belangrijkste doelen is om mensen bewust te laten worden van hun gedrag- onbewust gedrag zorgt immers vaak voor frictie binnen een team. We bieden ook langere trajecten aan waarin we met werknemers de diepte in gaan. Dat is vaak een aantal persoonlijke trajecten, waarin we gedurende verschillende sessies onze unieke oefeningen bij langs gaan.

Neem contact op

EQfit werkt op maat

Mochten onze standaard-trajecten niet helemaal passen binnen uw bedrijfsvoering, of heeft u net behoefte aan een ander soort coaching, maar ziet u wel potentie in onze methode? Dan staan wij altijd open voor maatwerk. Ik ben nu bijvoorbeeld bezig een speciaal traject in elkaar te zetten om verkopers te trainen. 

Dan spits ik de oefeningen toe speciaal op de wereld van de werknemer waar ik mee te doen heb. Ik ben nu bijvoorbeeld bezig om een speciaal traject in elkaar te zetten om verkopers te trainen. Dan spits ik de oefeningen toe speciaal op de wereld van de werknemer waar ik mee te doen heb.

Wat is nou eigenlijk echt belangrijk?

Van huis uit ben ik filosoof (MA of arts). Ik breng dingen graag terug tot de kern. Daarom eindig ik graag met de vraag: “Wat is nou eigenlijk echt belangrijk?”. Dat je die promotie krijgt? Misschien. Dat je gewaardeerd wordt? Vast. Dat je een dak boven je hoofd hebt? Waarschijnlijk wel. Maar écht écht belangrijk zijn zelfvertrouwen, zelfliefde, en het gevoel dat jij niet opgeeft, no matter what. Wij noemen dit bij EQfit een EQbasis. Ieder bedrijf is gebaat bij werknemers met zo’n instelling. Meer dan wat dan ook, zou ik zeggen!

Wil je ook werken met deze methode? Dat kan!

Loop je als hulpverlener vast? Wil je als fysiotherapeut meer kunnen betekenen voor je cliënten? Kom je maar niet verder als coach? EQfit biedt de oplossing voor mensen die andere mensen verder willen helpen. Een korte opleiding waarin je alle handvatten leert om mensen in korte tijd een stevige basis te geven. Wil je liever onder de vlag van EQfit werken, kun je tijdens of na de opleiding worden geselecteerd op het gebied van inzet, techniek en zakelijke kennis.

Word je geselecteerd voor het EQfit partnership, volgt er een afspraak waarbij je de geleerde techniek bij één van de EQfit coaches mag toepassen. Is de techniek op het juiste niveau, wordt er een vervolgopleiding ingepland. Hierbij ontvang je alle persoonlijke- en zakelijke ondersteuning die nodig is om van jouw bedrijf een succes te maken.

Help mensen écht verder!

Schrijf je snel in voor de opleiding 'gedragsverandering' en verbeter niet alleen jezelf, maar ontvang ook alle handvatten om mensen écht verder te helpen! Het maakt niet uit wat de reden is om aan de opleiding deel te nemen. Wij zorgen ervoor dat je met veel voldoening en resultaat de opleiding afrondt.

Schrijf je snel in!
Mail ons op info@eqfit.nl
of bel ons op 085-2731277
Whatsapp ons op 06-31998092