Klik hier om de test te starten!
Is EQfit iets voor jou?

EQfit zorgt voor nieuwe kansen en zelfvertrouwen!

Nieuwe kansen!

Weet jij wie je bent? Waar jij naar toe wilt? Waar jij of jouw bedrijf in wilt groeien? Soms heb je antwoorden op al deze vragen en soms ook niet.

Op het moment dat jij de keuze hebt gemaakt om verandering aan te brengen in jouw leven of bedrijf gaan we een samenwerking aan die je niet snel zal vergeten. Op persoonlijk vlak zal er groei ontstaan in de vorm van zelfvertrouwen, beslissingen maken, eigen weg kiezen en krachtiger in het leven staan. Oud gedrag wordt in beeld gebracht (herkend) en nieuw gedrag wordt eigen gemaakt. Nieuwe kansen en mogelijkheden bieden zich aan op het moment dat je gemotiveerd bent. Jij bent verantwoordelijk voor jouw eigen leven.

Neem contact op

Wat kan ik voor jou betekenen?

Na ons intakegesprek maken we een plan van aanpak om het beste uit jezelf en/of bedrijf naar boven te halen. Waar wil je naar toe, wat wil je bereiken en welke resultaten wil je in de aankomende tijd boeken. De methode zorgt ervoor dat er binnen een paar sessies al dingen veranderen waardoor jij je snel beter voelt en/of verandering ziet in het bedrijf of organisatie.

Er wordt een goede basis gelegd voor een nieuw begin in een bestaand leven. Door de kracht van de methode zorgen wij ervoor dat je vanaf de eerste sessie met nieuwe kennis, passie en gevoel de deur uit loopt.

Op locatie, individueel of groepen.

Er zijn verschillende pakketten die mogelijk zijn. Deze worden op maat gemaakt. Het maakt niet uit of je een organisatie bent, individuele sessie wilt of een teambuildings dag wilt organiseren. De individuele sessies zijn op ons kantoor. Groepen binnen de scholen of bedrijven kunnen op locatie gegeven worden. Mocht er geen mogelijkheid zijn om binnen het bedrijf een teambuildings dag te geven, kijken we naar een locatie in de buurt. EQfit is ook een grote opdrachtgever voor mijn bedrijf www.zyim.nl . Deze trainingen worden ook gebruikt voor opleidingsdagen van EQfit of als aanvulling op trajecten van EQfit.

 

Wil je ook werken met deze methode? Dat kan!

Loop je als hulpverlener vast? Wil je als fysiotherapeut meer kunnen betekenen voor je cliënten? Kom je maar niet verder als coach? EQfit biedt de oplossing voor mensen die andere mensen verder willen helpen. Een korte opleiding waarin je alle handvatten leert om mensen in korte tijd een stevige basis te geven. Wil je liever onder de vlag van EQfit werken, kun je tijdens of na de opleiding worden geselecteerd op het gebied van inzet, techniek en zakelijke kennis.

Word je geselecteerd voor het EQfit partnership, volgt er een afspraak waarbij je de geleerde techniek bij één van de EQfit coaches mag toepassen. Is de techniek op het juiste niveau, wordt er een vervolgopleiding ingepland. Hierbij ontvang je alle persoonlijke- en zakelijke ondersteuning die nodig is om van jouw bedrijf een succes te maken.

Help mensen écht verder!

Schrijf je snel in voor de opleiding 'gedragsverandering' en verbeter niet alleen jezelf, maar ontvang ook alle handvatten om mensen écht verder te helpen! Het maakt niet uit wat de reden is om aan de opleiding deel te nemen. Wij zorgen ervoor dat je met veel voldoening en resultaat de opleiding afrondt.

Schrijf je snel in!
Mail ons op info@eqfit.nl
of bel ons op 085-2731277
Whatsapp ons op 06-31998092