Klik hier om de test te starten!
Is EQfit iets voor jou?

Direct prestaties verbeteren!

De basis van presteren is een gezond EQ!

Het leven daagt ons uit om prestaties te leveren. Of liever de beste versie van jezelf te zijn.  De realiteit is dat de meeste zzp-ers onvoldoende inkomsten halen uit hun werkzaamheden, een groot aantal studenten en scholieren een studierichting kiezen die niet bij ze past, getalenteerde sporters afhaken op mentale issues en binnen veel  bedrijven en instellingen teams en individuele medewerkers onder hun kunnen presteren en niet meer echt geïnspireerd door hun werk.  

Wij helpen ondernemers, teams, onderwijsinstellingen en sporters verder met hoe om te gaan met tegenslagen, het beheersen van emoties, minder beïnvloedbaar te zijn.  Maar ook hoe je onderling met elkaar omgaat, irritaties in de groep, elkaar sterker maken, als team werken en elkaars kwaliteiten benutten. Dit heeft direct invloed op prestaties maar wat dacht je van opnieuw met plezier de dingen doen? 

Neem contact op!

Op locatie, individueel of in groepen

Als EQfit coach komen wij bij jou langs, op je bedrijf, op school, op het sportveld of in een sportzaal.  Voor individuele aanvragen kan het ook thuis. Eventueel kunnen wij in overleg trainingsruimte huren bij jou in de buurt. Het enige wat wij van jou vragen is  letterlijk ruimte, inzet, motivatie en openheid om met jouw vraagstuk aan de gang te kunnen gaan. 

Door het gebruiken van fysieke invulling ben je actief bezig. Hierdoor kun je vanuit je hoofd naar je gevoel komen. We bewegen, praten, letten op de ademhaling, lichaamshouding en evenwicht. Meedoen vereist geen conditie of techniek en kan in makkelijk zittende kleding worden gevolgd door iedereen.

Wat kan EQfit voor jou betekenen?

EQfit zorgt voor de basis die je nodig hebt om in de verschillende levels van je leven de beste versie van je zelf te zijn. De EQfit methode is geschikt voor iedereen die persoonlijk wil groeien en verbeteren en ook resultaat wil zien.  EQfit biedt een krachtige leerervaring door de combinatie van  fysieke oefeningen met mentale coaching. Geen lange trajecten gevuld met praatsessies, maar korte duidelijke sessies gericht op resultaat. Wij helpen ondernemers, teams, onderwijsinstellingen en sporters verder met hoe om te gaan met tegenslagen, het beheersen van emoties, minder beïnvloedbaar te zijn en keuzes te maken.  

Door middel van boksen en andere fysieke oefeningen kun je uit je hoofd en naar je gevoel komen.  Door de scherpe observaties van de getrainde EQfit coaches, spiegelen wij je gedrag zoals het nu is. Je huidige gedrag spreken we aan, maar EQfit leert je door combinatie van fysieke oefeningen met mentale coaching nieuw gedrag. Dit nieuwe gedrag sla je tijdens de oefeningen als succeservaring op in het emotionele brein. Hierdoor herken je situaties waarbij je het nieuwe gedrag direct gaat inzetten. Je hebt dus meteen resultaat van de oefeningen die je hebt gedaan. En daarmee groei voor jezelf, je bedrijf en voor je team. 

Wil je ook werken met deze methode? Dat kan!

Loop je als hulpverlener vast? Wil je als fysiotherapeut meer kunnen betekenen voor je cliënten? Kom je maar niet verder als coach? EQfit biedt de oplossing voor mensen die andere mensen verder willen helpen. Een korte opleiding waarin je alle handvatten leert om mensen in korte tijd een stevige basis te geven. Wil je liever onder de vlag van EQfit werken, kun je tijdens of na de opleiding worden geselecteerd op het gebied van inzet, techniek en zakelijke kennis.

Word je geselecteerd voor het EQfit partnership, volgt er een afspraak waarbij je de geleerde techniek bij één van de EQfit coaches mag toepassen. Is de techniek op het juiste niveau, wordt er een vervolgopleiding ingepland. Hierbij ontvang je alle persoonlijke- en zakelijke ondersteuning die nodig is om van jouw bedrijf een succes te maken.

Help mensen écht verder!

Schrijf je snel in voor de opleiding 'gedragsverandering' en verbeter niet alleen jezelf, maar ontvang ook alle handvatten om mensen écht verder te helpen! Het maakt niet uit wat de reden is om aan de opleiding deel te nemen. Wij zorgen ervoor dat je met veel voldoening en resultaat de opleiding afrondt.

Schrijf je snel in!
Mail ons op info@eqfit.nl
of bel ons op 085-2731277
Whatsapp ons op 06-31998092