Klik hier om de test te starten!
Is EQfit iets voor jou?

Een basis geeft je zelfvertrouwen

Maak kennis met de oefeningen!

Welke doelgroep je ook neemt, uiteindelijk kom je uit bij de mens. De mens die geholpen kan worden om met alle uitdagingen die dit leven biedt om te gaan, om zijn weg te vinden in dit leven en een gelukkig bestaan te leiden.

In welke doelgroep jij je ook bevindt, de EQfit coaches staan voor je klaar! Wij maken namelijk geen onderscheid en zetten ons in om altijd het beste in iemand naar boven te halen. Neem contact op voor een kosteloos kennismakingsgesprek, waarbij we bij interesse jou de werking van de oefeningen aantonen.

Neem contact op!

EQFIT MAAKT MENSEN STERKER

Het werkveld van EQfit is breed: de Martijn Haan Methode is bij iedereen en in iedere situatie toepasbaar. EQfit kan dus in iedere doelgroep worden ingezet. In Nederland ligt de focus op de doelgroepen onderwijs, bedrijfsleven, entertainment, welzijn, sport en particulieren. De oefeningen van de Methode worden afgestemd per doelgroep zodat optimaal resultaat wordt behaald.

De vraag is niet of EQfit nodig is, maar waar EQfit als eerst wordt ingezet om optimaal resultaat te behalen. De methode levert altijd resultaat, omdat herkenbare situaties in het dagelijks leven worden nagebootst. EQfit gaat uit van de hulpvraag van de cliënt, zodat altijd een maatwerk EQfit traject wordt geleverd.

Het wordt tijd dat de wereld wakker wordt

De methode is ontwikkeld omdat hulpverlening niet lang hoeft te duren. Waarom lang op een wachtlijst staan? Waarom eindeloze gesprekken? Waarom medicijnen? De Methode maakt het verschil in de wereld van de langdradigheid. Direct leren hoe je belemmerende situaties die stress opleveren kunt verminderen is de weg naar geluk. Een niveau dat je creëert om op een juiste manier met hedendaagse situaties om te gaan en hierop te reageren. 

Wil je ook werken met deze methode? Dat kan!

Loop je als hulpverlener vast? Wil je als fysiotherapeut meer kunnen betekenen voor je cliënten? Kom je maar niet verder als coach? EQfit biedt de oplossing voor mensen die andere mensen verder willen helpen. Een korte opleiding waarin je alle handvatten leert om mensen in korte tijd een stevige basis te geven. Wil je liever onder de vlag van EQfit werken, kun je tijdens of na de opleiding worden geselecteerd op het gebied van inzet, techniek en zakelijke kennis.

Word je geselecteerd voor het EQfit partnership, volgt er een afspraak waarbij je de geleerde techniek bij één van de EQfit coaches mag toepassen. Is de techniek op het juiste niveau, wordt er een vervolgopleiding ingepland. Hierbij ontvang je alle persoonlijke- en zakelijke ondersteuning die nodig is om van jouw bedrijf een succes te maken.

Help mensen écht verder!

Schrijf je snel in voor de opleiding 'gedragsverandering' en verbeter niet alleen jezelf, maar ontvang ook alle handvatten om mensen écht verder te helpen! Het maakt niet uit wat de reden is om aan de opleiding deel te nemen. Wij zorgen ervoor dat je met veel voldoening en resultaat de opleiding afrondt.

Schrijf je snel in!
Mail ons op info@eqfit.nl
of bel ons op 085-2731277
Whatsapp ons op 06-31998092