Klik hier om de test te starten!
Is EQfit iets voor jou?

Gedragsverandering binnen 1 sessie!

Do more of what makes you happy

Wie ben jij? Wat wil je bereiken? Wat vind je belangrijk? Waar word je gelukkig van? Veel mensen zijn in de loop der jaren de verbinding met zichzelf deels kwijtgeraakt. Mensen die zich laten leven, volledig opgaan in de waan van de dag en ver van hun eigen gevoel af staan. Mensen die beslissingen niet durven te nemen, willen voldoen aan verwachtingen van anderen, geen grenzen kunnen stellen en daardoor aan zichzelf voorbij gaan. De EQfit-methode maakt mensen bewuster, krachtiger en zelfverzekerder. Iedereen heeft zijn eigen pad te bewandelen met zijn eigen keuzes! Iedereen verdient een EQ basis, ik ben ervan overtuigd dat ieders wereld er dan mooier uit ziet!

Maak een afspraak!

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik help je met het behalen van jouw persoonlijke doelen. Weer vrij te bewegen in jouw leven waardoor je dichter bij jezelf kan komen te staan. Vanuit dit oogpunt zorg ik ervoor dat je de dingen die jou belemmeren los kunt laten. Op deze manier kun je ruimte maken voor nieuwe stappen in je leven, die je bewust leert zetten.

Ik haal veel voldoening uit het helpen en coachen van mensen. Door mijn inlevingsvermogen, rust, mijn ervaring als psycholoog en open houding geef ik mensen het vertrouwen en ruimte waardoor de methode nog beter tot zijn recht komt.

Op locatie, individueel, in groepen, wij leveren maatwerk

We komen bij jou langs, thuis, op school of op kantoor. Het enige wat wij van jou vragen is inzet, motivatie en voldoende ruimte (letterlijk!) om met jouw vraagstuk aan de gang te kunnen gaan. Mocht de ruimte thuis of op kantoor een probleem zijn, dan kunnen wij op verschillende locaties trainingsruimte huren. Door fysieke inspanning, kun je vanuit je hoofd naar je gevoel komen. Meedoen vereist geen conditie en kan in makkelijk zittende kleding worden gevolgd door vrijwel iedereen. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek leggen we uit hoe we te werk gaan en laten we zien hoe we onze trainingen personaliseren en afstemmen op jouw persoonlijke doelen.

Wil je ook werken met deze methode? Dat kan!

Loop je als hulpverlener vast? Wil je als fysiotherapeut meer kunnen betekenen voor je cliënten? Kom je maar niet verder als coach? EQfit biedt de oplossing voor mensen die andere mensen verder willen helpen. Een korte opleiding waarin je alle handvatten leert om mensen in korte tijd een stevige basis te geven. Wil je liever onder de vlag van EQfit werken, kun je tijdens of na de opleiding worden geselecteerd op het gebied van inzet, techniek en zakelijke kennis.

Word je geselecteerd voor het EQfit partnership, volgt er een afspraak waarbij je de geleerde techniek bij één van de EQfit coaches mag toepassen. Is de techniek op het juiste niveau, wordt er een vervolgopleiding ingepland. Hierbij ontvang je alle persoonlijke- en zakelijke ondersteuning die nodig is om van jouw bedrijf een succes te maken.

Help mensen écht verder!

Schrijf je snel in voor de opleiding 'gedragsverandering' en verbeter niet alleen jezelf, maar ontvang ook alle handvatten om mensen écht verder te helpen! Het maakt niet uit wat de reden is om aan de opleiding deel te nemen. Wij zorgen ervoor dat je met veel voldoening en resultaat de opleiding afrondt.

Schrijf je snel in!
Mail ons op info@eqfit.nl
of bel ons op 085-2731277
Whatsapp ons op 06-31998092