Klik hier om de test te starten!
Is EQfit iets voor jou?

IQ = WAT JE WEET EQ = WIE JE BENT

Een sterke basis door balans!

Mensen met een hoog EQ hebben zelfkennis, zijn optimistisch en empathisch, hebben doorzettingsvermogen, nemen gerichte beslissingen en geven hun grenzen aan.

De oefeningen van EQfit zijn gericht op deze vaardigheden en worden gepersonaliseerd aangeboden. Door beweging tijdens de oefeningen wordt het emotionele brein aangesproken, waardoor je vanuit je gevoel reageert en niet vanuit je hoofd.

Een sterk ontwikkeld EQ is de succesfactor om goed te kunnen functioneren in onze huidige voortrazende maatschappij!

 

Neem contact op

Wat kan ik voor jou betekenen?

Als je interesse hebt in de methode, maken we een afspraak voor een (kosteloos) intakegesprek en bekijken we wat EQfit voor jou kan betekenen. Over het algemeen bestaat een traject uit vier sessies van ongeveer anderhalf uur.

Al vanaf de eerste sessie zal je een positieve verandering ervaren en krijg je tools mee die in jouw dagelijkse situaties inzetbaar zijn. Tussen de sessies door houd ik nauw contact met je om je verder te coachen.

EQfit inzetten als maatwerk

De EQfit-methode is individueel inzetbaar, maar ook in groepen, bijvoorbeeld als teambuildingsactiviteit. Binnen bedrijven of scholen kan de methode ingezet worden om duurzame inzetbaarheid te bevorderen of als deskundigheidsbevordering.

Wij bieden standaard trajecten en activiteiten aan, maar kunnen ook maatwerk leveren dat gericht is op specifieke wensen of budget. Trainingen kunnen op locatie worden gegeven of er wordt gezocht naar een locatie in de buurt.

 

Wil je ook werken met deze methode? Dat kan!

Loop je als hulpverlener vast? Wil je als fysiotherapeut meer kunnen betekenen voor je cliënten? Kom je maar niet verder als coach? EQfit biedt de oplossing voor mensen die andere mensen verder willen helpen. Een korte opleiding waarin je alle handvatten leert om mensen in korte tijd een stevige basis te geven. Wil je liever onder de vlag van EQfit werken, kun je tijdens of na de opleiding worden geselecteerd op het gebied van inzet, techniek en zakelijke kennis.

Word je geselecteerd voor het EQfit partnership, volgt er een afspraak waarbij je de geleerde techniek bij één van de EQfit coaches mag toepassen. Is de techniek op het juiste niveau, wordt er een vervolgopleiding ingepland. Hierbij ontvang je alle persoonlijke- en zakelijke ondersteuning die nodig is om van jouw bedrijf een succes te maken.

Help mensen écht verder!

Schrijf je snel in voor de opleiding 'gedragsverandering' en verbeter niet alleen jezelf, maar ontvang ook alle handvatten om mensen écht verder te helpen! Het maakt niet uit wat de reden is om aan de opleiding deel te nemen. Wij zorgen ervoor dat je met veel voldoening en resultaat de opleiding afrondt.

Schrijf je snel in!
Mail ons op info@eqfit.nl
of bel ons op 085-2731277
Whatsapp ons op 06-31998092