Klik hier om de test te starten!
Is EQfit iets voor jou?

EQfit programma's

Leuk, leerzaam en actief!

EQ Masterclasses

De Masterclasses zijn bedoeld om een goede impressie te geven over de EQ basis van de mens. Het opent je ogen en laat je huidige gedrag direct zien. Dit levert in de meeste gevallen een directe hulpvraag op omdat het gedrag simpelweg niet meer past bij jouw huidige leven. 

De onderwerpen die tijdens de Masterclasses aan bod komen zijn: Kennismaken met boksen, leren om stevig te staan, beinvloedbaarheid en afleiding, concentratie en rust, kennis over het brein, lichaamstaal en observatie tijdens de verschillende oefeningen. Leren om niet te oordelen of aannames te doen, maar juist te vragen.

Maak een afspraak!

Leuk voor iedereen

Unieke en onderscheidende masterclasses

Leer jezelf kennen!

Waar kunnen we jou mee helpen?

Heb je direct hulp nodig of wil je juist naar een (nog) betere versie van jezelf? Wil je voor je team een leerzame EQ Masterclass organiseren of wil je een boost geven aan je personeel waardoor (werk)prestaties verbeteren? Het maakt niet uit wat je zoekt. De EQfit methode geeft je zoveel inzicht dat je er altijd iets aan hebt. Maak hieronder een keuze en wellicht tot snel!

De vraag is niet of je EQfit nodig hebt, maar wat jij wilt leren zodat je een (nog) mooier en gelukkiger leven kunt leiden. De methode levert altijd resultaat op, omdat herkenbare situaties in het dagelijks leven worden nagebootst. EQfit gaat uit van jouw hulpvraag, zodat altijd een maatwerk EQfit training wordt geleverd.

EQfit Partnership

Loop je als hulpverlener vast? Wil je als fysiotherapeut meer kunnen betekenen voor je cliënten? Kom je maar niet verder als coach? EQfit biedt de oplossing voor mensen die andere mensen verder willen helpen. Een professionele opleiding waarin je leert om gedrag van mensen in korte tijd duurzaam te veranderen. Onder de vlag van EQfit word je opgeleid tot een vakkundige EQfit trainer zodat je het leven van mensen positief kunt veranderen.

Wij vragen geen diploma’s of certificaten. Voor ons is levenservaring, wilskracht en vastberadenheid veel belangrijker. Wij staan voor kwaliteit. Dit betekent dat je als EQfit trainer op regelmatige basis wordt opgeleid en de juiste persoonlijke ondersteuning krijgt zodat je mensen op hoog niveau kunt helpen. Samen kunnen we een verschil maken in deze wereld. Daarnaast helpen we jou op zakelijk gebied zodat je inkomsten kunt genereren met iets wat je leuk vindt.

Help mensen écht verder!

Meld je aan voor de nieuwe EQfit partneropleiding die op 22 september 2019 van start gaat en leer om een verschil in mensen hun leven te maken. Na een kennismakingstraining van 2 uur heb je direct een goed beeld of deze methode iets voor je is en of het bij je past. 

Schrijf je snel in!
Mail ons op info@eqfit.nl
of bel ons op 085-2731277
Whatsapp ons op 06-31998092