Klik hier om de test te starten!
Is EQfit iets voor jou?

Voor kinderen (vanaf 3 jaar) en volwassenen!

Overzicht aanbod

Volwassenen
EQfit Basic - 2x 1,5 uur 
EQfit Exclusive - 4x 1,5 uur
EQfit Exclusive plus - 8x 1,5 uur

Kinderen
EQfit Kidss Basic - 4x 50 min
EQfit Kidss ouder + kind - 4x 1,5 uur
EQfit Kidss Family - 6x 1,5 uur
EQfit Summercamp

Bedrijven en organisaties
Teamontwikkeling t/m 30 personen
EQfit tickets (inzetbaar op elk moment)
Re-integratie en reorganisaties
Preventieve ondersteuning

Neem contact op!

Leerzaam voor iedereen

Altijd resultaat!

Leer jezelf kennen!

Waar kunnen we jou mee helpen?

Heb je direct hulp nodig of wil je juist naar een (nog) betere versie van jezelf? Wil je voor je team een leerzame EQ Masterclass organiseren of wil je een boost geven aan je personeel waardoor (werk)prestaties verbeteren? Het maakt niet uit wat je zoekt. De EQfit methode geeft je zoveel inzicht dat je er altijd iets aan hebt. Maak hieronder een keuze en wellicht tot snel!

De vraag is niet of je EQfit nodig hebt, maar wat jij wilt leren zodat je een (nog) mooier en gelukkiger leven kunt leiden. De methode levert altijd resultaat op, omdat herkenbare situaties in het dagelijks leven worden nagebootst. EQfit gaat uit van jouw hulpvraag, zodat altijd een maatwerk EQfit training wordt geleverd.

Vrouw betrapt man bij vreemdgaan

Man van 37, vrouw van 32. Getrouwd, geen kinderen omdat zij geen kinderen kan krijgen. Man is al meerdere keren vreemdgegaan. Vrouw weet hiervan, maar blijft toch bij hem. Heeft hem zelfs al een keer betrapt. Veel ruzies en discussies. Vrouw is zeer onzeker. Bang om alleen te zijn. Durft geen beslissingen te nemen. Man én vrouw komen op intake omdat ze hun relatie willen redden. Eerst bepalen we dat we met de vrouw aan de slag gaan. Binnen zeer korte tijd (2 trainingen) hebben we haar een stuk zekerder gemaakt en veel dingen laten inzien. Een oefening gedaan waarbij ze vanuit haar gevoel een beslissing kon nemen of ze wel of niet wilde doorgaan met de relatie.

Ze wilde stoppen en had het gevoel dat ze gebruikt werd. Hier werd ze zich ineens bewust van. Deze beslissing zorgde natuurlijk voor veel commotie binnen de relatie. Gelukkig trainden we ook met de man en hebben we op die manier alles rustig kunnen houden. We hebben hem ook zekerder en bewuster gemaakt waardoor hij inzag wat hij allemaal had gedaan en besefte dat hij haar vertrouwen had geschonden. We hebben als ‘extra’ de vrouw een metamorfose aangeboden. Lekker naar de kapper, ze werd opgemaakt en kreeg nieuwe kleren. Ze voelde zich weer helemaal nieuw!

Help mensen écht verder!

De nieuwe EQfit Partnership opleiding en de nieuwe EQfit KIDSS opleiding starten in januari 2020. Meld je snel aan en leer om een verschil in mensen hun leven te maken. Na een toelatingstraining van 1,5 uur heb je direct een goed beeld of deze methode iets voor je is en of het bij je past. Schrijf je snel in!

Schrijf je snel in!
Mail ons op info@eqfit.nl
of bel ons op 085-2731277
Whatsapp ons op 06-31998092