Klik hier om de test te starten!
Is EQfit iets voor jou?

EQfit programma's

Leuk, leerzaam en actief!

EQ Masterclasses

De Masterclasses zijn bedoeld om een goede impressie te geven over de EQ basis van de mens. Het opent je ogen en laat je huidige gedrag direct zien. Dit levert in de meeste gevallen een directe hulpvraag op omdat het gedrag simpelweg niet meer past bij jouw huidige leven. 

De onderwerpen die tijdens de Masterclasses aan bod komen zijn: Kennismaken met boksen, leren om stevig te staan, beinvloedbaarheid en afleiding, concentratie en rust, kennis over het brein, lichaamstaal en observatie tijdens de verschillende oefeningen. Leren om niet te oordelen of aannames te doen, maar juist te vragen.

Maak een afspraak!

Leuk voor iedereen

Unieke en onderscheidende masterclasses

Leer jezelf kennen!

Waar kunnen we jou mee helpen?

Heb je direct hulp nodig of wil je juist naar een (nog) betere versie van jezelf? Wil je voor je team een leerzame EQ Masterclass organiseren of wil je een boost geven aan je personeel waardoor (werk)prestaties verbeteren? Het maakt niet uit wat je zoekt. De EQfit methode geeft je zoveel inzicht dat je er altijd iets aan hebt. Maak hieronder een keuze en wellicht tot snel!

De vraag is niet of je EQfit nodig hebt, maar wat jij wilt leren zodat je een (nog) mooier en gelukkiger leven kunt leiden. De methode levert altijd resultaat op, omdat herkenbare situaties in het dagelijks leven worden nagebootst. EQfit gaat uit van jouw hulpvraag, zodat altijd een maatwerk EQfit training wordt geleverd.

Wil je ook werken met deze methode? Dat kan!

Loop je als hulpverlener vast? Wil je als fysiotherapeut meer kunnen betekenen voor je cliënten? Kom je maar niet verder als coach? EQfit biedt de oplossing voor mensen die andere mensen verder willen helpen. Een korte opleiding waarin je alle handvatten leert om mensen in korte tijd een stevige basis te geven. Wil je liever onder de vlag van EQfit werken, kun je tijdens of na de opleiding worden geselecteerd op het gebied van inzet, techniek en zakelijke kennis.

Word je geselecteerd voor het EQfit partnership, volgt er een afspraak waarbij je de geleerde techniek bij één van de EQfit coaches mag toepassen. Is de techniek op het juiste niveau, wordt er een vervolgopleiding ingepland. Hierbij ontvang je alle persoonlijke- en zakelijke ondersteuning die nodig is om van jouw bedrijf een succes te maken.

Help mensen écht verder!

Schrijf je snel in voor de opleiding 'gedragsverandering' en verbeter niet alleen jezelf, maar ontvang ook alle handvatten om mensen écht verder te helpen! Het maakt niet uit wat de reden is om aan de opleiding deel te nemen. Wij zorgen ervoor dat je met veel voldoening en resultaat de opleiding afrondt.

Schrijf je snel in!
Mail ons op info@eqfit.nl
of bel ons op 085-2731277
Whatsapp ons op 06-31998092