Doe de EQfit coachtest!
Wij zoeken nieuwe EQ-trainers

EQfit programma's

Leuk, leerzaam en actief!

EQ Masterclasses

De Masterclasses zijn bedoeld om een goede impressie te geven over de EQ basis van de mens. Het opent je ogen en laat je huidige gedrag direct zien. Dit levert in de meeste gevallen een directe hulpvraag op omdat het gedrag simpelweg niet meer past bij jouw huidige leven. 

De onderwerpen die tijdens de Masterclasses aan bod komen zijn: Kennismaken met boksen, leren om stevig te staan, beinvloedbaarheid en afleiding, concentratie en rust, kennis over het brein, lichaamstaal en observatie tijdens de verschillende oefeningen. Leren om niet te oordelen of aannames te doen, maar juist te vragen.

Maak een afspraak!

Leuk voor iedereen

Unieke en onderscheidende masterclasses

Leer jezelf kennen!

Waar kunnen we jou mee helpen?

Heb je direct hulp nodig of wil je juist naar een (nog) betere versie van jezelf? Wil je voor je team een leerzame EQ Masterclass organiseren of wil je een boost geven aan je personeel waardoor (werk)prestaties verbeteren? Het maakt niet uit wat je zoekt. De EQfit methode geeft je zoveel inzicht dat je er altijd iets aan hebt. Maak hieronder een keuze en wellicht tot snel!

De vraag is niet of je EQfit nodig hebt, maar wat jij wilt leren zodat je een (nog) mooier en gelukkiger leven kunt leiden. De methode levert altijd resultaat op, omdat herkenbare situaties in het dagelijks leven worden nagebootst. EQfit gaat uit van jouw hulpvraag, zodat altijd een maatwerk EQfit training wordt geleverd.

Sluit je aan bij ons prachtige team!

EQfit partners zitten verspreid door heel Nederland en bedienen vrijwel iedere doelgroep. EQfit is niet zomaar een bedrijf. De opgeleide EQ trainers vormen een hechte groep, waarbij iedereen de visie deelt om een verschil in deze wereld te maken. Doordat de vraag naar effectieve coaching met snelle en blijvende resultaten groeit, is er een constante behoefte aan goede coaches die met deze vernieuwde methode willen werken.

Wij hechten meer waarde aan motivatie en levenservaring dan aan certificaten en diploma's. Alles wat je nodig hebt, leer je tijdens onze gedegen interne opleiding en de blijvende professionele ondersteuning daarna. Iedereen die zich blijvend wilt ontwikkelen als mens en professional maakt dus kans om EQfit partner te worden! Interesse? Start het toelatingsprogramma en wellicht nodigen wij jou uit voor een kennismaking.

Een fantastische ervaring!

EQfit zoekt de juiste mensen op de juiste plek. Onze partners hebben de mogelijkheid om te werken met deze unieke en effectieve methode. Heb je altijd al interesse gehad om de medemens te helpen en gun je mensen om gelukkig te zijn, is dit zeker iets voor jou!

Ik wil EQ-trainer worden!
Mail ons op info@eqfit.nl
of bel ons op 085-2731277
Whatsapp ons op 06-31998092