Klik hier om de test te starten!
Is EQfit iets voor jou?

When the show must go on!

Verbeter je performance!

Heb je moeite het podium op te gaan? Beïnvloeden privé situaties jouw prestaties tijdens optredens? Is communicatie een uitdaging binnen je band? Ben je een acteur die moeite heeft om ondanks tegenslagen toch te presteren of je concentratie te bewaren? Beïnvloedt (social)media, de mening en kritiek van anderen jouw performance en uitstraling?

Als EQfit coach weet Richard Dalmolen exact wat nodig is om een basis te creëren die je in de entertainment nodig hebt om maximaal te presteren. Door de herkenbare situaties waarin acteurs, zangers, muzikanten, managers etc. zich begeven met de EQfit oefeningen te combineren, wordt het levensecht en leer je hoe voortaan met situaties kan worden omgegaan. Het zal niet alleen rust en plezier opleveren, maar ook direct je performance verbeteren!

Neem contact op

Wat kan EQfit in de entertainment branche betekenen?

Of je nu een individuele artiest, acteur of muzikant bent, of op andere wijze werkzaam in de entertainment of media branche, je wilt optimaal presteren en het beste uit jezelf halen. Dan wil je een coach die je kan helpen door zich mede door eigen branche-ervaring in te leven in jouw specifieke situatie. Geen eindeloze gesprekken en lange trajecten, maar korte en duidelijke sessies. Met fysieke oefeningen en mentale coaching, waarbij je geconfronteerd en uitgedaagd wordt. Hierdoor krijg je inzicht in jouw leven en hoe je zowel op de bühne als achter de schermen, of zelfs privé, op situaties reageert.

EQfit zorgt voor een solide basis. Een stevig fundament waarop kan worden gebouwd. Tijdens een EQfit oefening leer je nieuw gedrag aan, dat direct kan worden toegepast. Wij werken op individueel niveau met mensen met een individuele hulpvraag, en ook vraaggericht vanuit management met betrekking tot teams, bands, orkesten, toneelgroepen etcetera.

Op locatie, individueel of in groepen. Wij leveren maatwerk.

EQfit beschikt over een luxe trainingslocatie met alle nodige faciliteiten in Assendelft(NH). Maar natuurlijk kom ik als coach desgewenst naar jou toe. Zelfs op de locatie van je optreden of show. Het enige wat wij van jou vragen is inzet, motivatie en voldoende ruimte (letterlijk!) om met jouw persoonlijke doelen aan de gang te kunnen gaan. Mocht de ruimte op locatie niet geschikt zijn, dan kunnen wij in overleg trainingsruimte huren bij jou in de buurt.

Door het gebruik van fysieke invulling, o.a. boksen, ben je actief bezig. Hierdoor kun je vanuit je hoofd bij je gevoel komen. Het vereist geen buitengewone conditie of techniek en kan in gemakkelijk zittende kleding worden gevolgd door vrijwel iedereen. Tijdens het GRATIS intake gesprek leggen we de details uit en laten we zien hoe we onze coaching personaliseren en koppelen aan de te behalen persoonlijke doelen.

Wil je ook werken met deze methode? Dat kan!

Loop je als hulpverlener vast? Wil je als fysiotherapeut meer kunnen betekenen voor je cliënten? Kom je maar niet verder als coach? EQfit biedt de oplossing voor mensen die andere mensen verder willen helpen. Een korte opleiding waarin je alle handvatten leert om mensen in korte tijd een stevige basis te geven. Wil je liever onder de vlag van EQfit werken, kun je tijdens of na de opleiding worden geselecteerd op het gebied van inzet, techniek en zakelijke kennis.

Word je geselecteerd voor het EQfit partnership, volgt er een afspraak waarbij je de geleerde techniek bij één van de EQfit coaches mag toepassen. Is de techniek op het juiste niveau, wordt er een vervolgopleiding ingepland. Hierbij ontvang je alle persoonlijke- en zakelijke ondersteuning die nodig is om van jouw bedrijf een succes te maken.

Help mensen écht verder!

Schrijf je snel in voor de opleiding 'gedragsverandering' en verbeter niet alleen jezelf, maar ontvang ook alle handvatten om mensen écht verder te helpen! Het maakt niet uit wat de reden is om aan de opleiding deel te nemen. Wij zorgen ervoor dat je met veel voldoening en resultaat de opleiding afrondt.

Schrijf je snel in!
Mail ons op info@eqfit.nl
of bel ons op 085-2731277
Whatsapp ons op 06-31998092