Klik hier om de test te starten!
Is EQfit iets voor jou?

Gedragsverandering binnen 1 sessie!

Wie is Sam de Vries?

Sam de Vries is opgegroeid Zaandam. Na zijn psychologiestudie ging hij aan het werk in de geestelijke gezondheidszorg. Hier frustreerde hij zich over hoe slecht mensen werden geholpen. Traditionele therapieën zoals psychotherapie hadden weinig effect. Patiënten kregen antidepressiva voorgeschreven om symptomen te bestrijden, in plaats van zich te richten op de echte oorzaak van hun emotionele pijn en ziekte.

Per toeval kwam hij in contact met EQfit. Na zijn eerste ervaring met een oefening van EQfit was Sam vastberaden om EQfit coach te worden. Dit is de methode om mensen op een snelle en effectieve manier te helpen. Inmiddels is hij al een aantal jaar coach van EQfit en werkt hij samen met gemeenten om mensen te helpen die zijn zorg het hardst nodig hebben.

 

Maak een afspraak!

Wil jij je leven echt veranderen?

Tijdens de coachsessies wordt zichtbaar wat er in de weg staat van jouw geluk. De oefeningen laten op een eerlijke manier zien hoe jij op dit moment in het leven staat. Zo kom je erachter waarom je niet bent waar je wel wilt zijn. Om vervolgens te ontdekken wat je moet doen om je doelen te halen en je weer goed te voelen. Het leven dat je graag wilt hebben is binnen handbereik. Het enige dat je nodig hebt is inzicht in waarom dingen nu zijn zoals ze zijn en wat je daaraan kunt veranderen. 

Waarmee kan ik je helpen?

Ongelukkigheid, obstakels overwinnen, doelen behalen, zelfontwikkeling, angsten, moeilijke keuzes maken, innerlijke rust, stress, burn-out, depressie, emotionele pijn, angst, spanning, psychische lichamelijke klachten, niet lekker in je vel, somberheid  en behoefte aan zelfvertrouwen

 

Wil je ook werken met deze methode? Dat kan!

Loop je als hulpverlener vast? Wil je als fysiotherapeut meer kunnen betekenen voor je cliënten? Kom je maar niet verder als coach? EQfit biedt de oplossing voor mensen die andere mensen verder willen helpen. Een korte opleiding waarin je alle handvatten leert om mensen in korte tijd een stevige basis te geven. Wil je liever onder de vlag van EQfit werken, kun je tijdens of na de opleiding worden geselecteerd op het gebied van inzet, techniek en zakelijke kennis

Word je geselecteerd voor het EQfit partnership, volgt er een afspraak waarbij je de geleerde techniek bij één van de EQfit coaches mag toepassen. Is de techniek op het juiste niveau, wordt er een vervolgopleiding ingepland. Hierbij ontvang je alle persoonlijke- en zakelijke ondersteuning die nodig is om van jouw bedrijf een succes te maken.

Help mensen écht verder!

Schrijf je snel in voor de opleiding 'gedragsverandering' en verbeter niet alleen jezelf, maar ontvang ook alle handvatten om mensen écht verder te helpen! Het maakt niet uit wat de reden is om aan de opleiding deel te nemen. Wij zorgen ervoor dat je met veel voldoening en resultaat de opleiding afrondt.

Schrijf je snel in!
Mail ons op info@eqfit.nl
of bel ons op 085-2731277
Whatsapp ons op 06-31998092