Klik hier om de test te starten!
Is EQfit iets voor jou?

Het is belangrijk EQ te ontwikkelen

EQ eigenschappen

- Zelfkennis. Mensen met een hoog EQ hebben het vermogen om de eigen denkwijze, mogelijkheden en onmogelijkheden te kunnen inschatten en daar conclusies uit te trekken.
- Optimisme. Mensen met een hoog EQ denken positief over hun eigen mogelijkheden en laten zich niet snel uit het veld slaan.
- Kunnen afzien. Mensen met een hoog EQ kunnen het opbrengen om te werken aan iets wat ze op lange termijn willen.
- Empathie. Mensen met een hoog EQ kunnen zich goed verplaatsen in de gevoelens van anderen.
- Sociale vaardigheden. Mensen met een hoog EQ kunnen goed met zowel bekenden als vreemden omgaan.

Neem contact op

De focus op EQ

Decennia lang heeft de focus gelegen op specifieke onderdelen van de intelligentie, zoals logisch redeneren, wiskundige vaardigheden, verbale vaardigheden etc. Onderzoekers waren verbaasd over het feit dat een hoog IQ niet altijd leidt tot professioneel en persoonlijk succes en vonden dat er iets miste in de vergelijking.

 

Het ontbrekende deel is de emotionele intelligentie, een begrip dat vooral bekend is geworden door het gelijknamige boek van Daniel Goleman. Het boek is gebaseerd op de onderzoeken van tal wetenschappers zoals Peter Salovey, John Mayer en Howard Gardner. Sinds de uitgifte van het boek in 1995 neemt het begrip emotionele intelligentie toe qua populariteit.

EQfit helpt jouw EQ te verbeteren!

Een goede samenwerking tussen emotie en verstand is van groot belang om beslissingen te nemen in het leven. In de loop der jaren is gebleken dat mensen met een hoge emotionele intelligentie meer kans hebben op succes in het leven. EQfit helpt om het EQ in zeer korte tijd te verbeteren waardoor er beter met situaties in je leven kan worden omgegaan. Een zeer leuke, toegankelijke en leerzame ervaring.

De EQ Basis

De meeste mensen groeien op zonder kennis hoe om te gaan met grote uitdagingen die dit leven biedt. Zonder basis weet je niet hoe je met gebeurtenissen of emoties omgaat, of je gevoelig bent voor beïnvloeding en of je je doelen behaalt. Zonder basis is de onzekerheid van dit leven dus nog groter. Een EQ basis is een fundament, dat zorgt voor stabiliteit en rust.

 

Meisje van 15 met anorexia

Meisje van 15 jaar. Anorexia. Opgesloten in een kliniek. Ouders konden haar niet meer verzorgen. At steeds minder. Spuugde alles uit na het eten. Woog nog maar 35 kilo. Ondanks de hulp die ze in de kliniek kreeg, ging het steeds slechter met haar. De ouders schakelden ons in. We planden een ontmoeting wanneer het meisje twee dagen thuis was. Een bang meisje zat voor me. Vel over been. Ze sprak gelukkig wel openhartig over haar uitdagingen. O.a. haar ideeën om dit leven te verlaten. Ze zat inmiddels al 4 jaar in de hulpverlening. We gingen aan de slag. Het was duidelijk, zij moest met spoed geholpen worden, want anders zou het slecht kunnen aflopen.

Snel de eerste training ingepland. Ging perfect! Ze bloeide helemaal op en haar ouders hadden haar nog nooit zo gezien. Omdat ik niet wilde wachten, ben ik op bezoek gegaan bij de kliniek en heb daar de tweede training gedaan. Ze verbeterde met de week. Het ging geweldig. Na 4 trainingen heb ik met haar ouders kortgesloten dat we haar uit de kliniek zouden halen. De mensen in de kliniek stonden hier niet achter, maar dit is de beste beslissing ooit geweest. Nu na 3 jaar gaat het erg goed met haar. Ze woont weer bij haar ouders, eet normaal, is weer op gewicht en is gelukkig!

Help mensen écht verder!

De nieuwe EQfit Partnership opleiding en de nieuwe EQfit KIDSS opleiding starten op 13 en 22 september. Meld je snel aan en leer om een verschil in mensen hun leven te maken. Na een toelatingstraining van 1,5 uur heb je direct een goed beeld of deze methode iets voor je is en of het bij je past. Schrijf je snel in!

Schrijf je snel in!
Mail ons op info@eqfit.nl
of bel ons op 085-2731277
Whatsapp ons op 06-31998092