Doe de EQfit coachtest!
Wij zoeken nieuwe EQ-trainers

Het is belangrijk EQ te ontwikkelen

EQ eigenschappen

- Zelfkennis. Mensen met een hoog EQ hebben het vermogen om de eigen denkwijze, mogelijkheden en onmogelijkheden te kunnen inschatten en daar conclusies uit te trekken.
- Optimisme. Mensen met een hoog EQ denken positief over hun eigen mogelijkheden en laten zich niet snel uit het veld slaan.
- Kunnen afzien. Mensen met een hoog EQ kunnen het opbrengen om te werken aan iets wat ze op lange termijn willen.
- Empathie. Mensen met een hoog EQ kunnen zich goed verplaatsen in de gevoelens van anderen.
- Sociale vaardigheden. Mensen met een hoog EQ kunnen goed met zowel bekenden als vreemden omgaan.

Neem contact op

De focus op EQ

Decennia lang heeft de focus gelegen op specifieke onderdelen van de intelligentie, zoals logisch redeneren, wiskundige vaardigheden, verbale vaardigheden etc. Onderzoekers waren verbaasd over het feit dat een hoog IQ niet altijd leidt tot professioneel en persoonlijk succes en vonden dat er iets miste in de vergelijking.

 

Het ontbrekende deel is de emotionele intelligentie, een begrip dat vooral bekend is geworden door het gelijknamige boek van Daniel Goleman. Het boek is gebaseerd op de onderzoeken van tal wetenschappers zoals Peter Salovey, John Mayer en Howard Gardner. Sinds de uitgifte van het boek in 1995 neemt het begrip emotionele intelligentie toe qua populariteit.

EQfit helpt jouw EQ te verbeteren!

Een goede samenwerking tussen emotie en verstand is van groot belang om beslissingen te nemen in het leven. In de loop der jaren is gebleken dat mensen met een hoge emotionele intelligentie meer kans hebben op succes in het leven. EQfit helpt om het EQ in zeer korte tijd te verbeteren waardoor er beter met situaties in je leven kan worden omgegaan. Een zeer leuke, toegankelijke en leerzame ervaring.

De EQ Basis

De meeste mensen groeien op zonder kennis hoe om te gaan met grote uitdagingen die dit leven biedt. Zonder basis weet je niet hoe je met gebeurtenissen of emoties omgaat, of je gevoelig bent voor beïnvloeding en of je je doelen behaalt. Zonder basis is de onzekerheid van dit leven dus nog groter. Een EQ basis is een fundament, dat zorgt voor stabiliteit en rust.

 

Sluit je aan bij ons prachtige team!

EQfit partners zitten verspreid door heel Nederland en bedienen vrijwel iedere doelgroep. EQfit is niet zomaar een bedrijf. De opgeleide EQ trainers vormen een hechte groep, waarbij iedereen de visie deelt om een verschil in deze wereld te maken. Doordat de vraag naar effectieve coaching met snelle en blijvende resultaten groeit, is er een constante behoefte aan goede coaches die met deze vernieuwde methode willen werken.

Wij hechten meer waarde aan motivatie en levenservaring dan aan certificaten en diploma's. Alles wat je nodig hebt, leer je tijdens onze gedegen interne opleiding en de blijvende professionele ondersteuning daarna. Iedereen die zich blijvend wilt ontwikkelen als mens en professional maakt dus kans om EQfit partner te worden! Interesse? Start het toelatingsprogramma en wellicht nodigen wij jou uit voor een kennismaking.

Een fantastische ervaring!

EQfit zoekt de juiste mensen op de juiste plek. Onze partners hebben de mogelijkheid om te werken met deze unieke en effectieve methode. Heb je altijd al interesse gehad om de medemens te helpen en gun je mensen om gelukkig te zijn, is dit zeker iets voor jou!

Ik wil EQ-trainer worden!
Mail ons op info@eqfit.nl
of bel ons op 085-2731277
Whatsapp ons op 06-31998092