Klik hier om de test te starten!
Is EQfit iets voor jou?

Het is belangrijk EQ te ontwikkelen

EQ eigenschappen

- Zelfkennis. Mensen met een hoog EQ hebben het vermogen om de eigen denkwijze, mogelijkheden en onmogelijkheden te kunnen inschatten en daar conclusies uit te trekken.
- Optimisme. Mensen met een hoog EQ denken positief over hun eigen mogelijkheden en laten zich niet snel uit het veld slaan.
- Kunnen afzien. Mensen met een hoog EQ kunnen het opbrengen om te werken aan iets wat ze op lange termijn willen.
- Empathie. Mensen met een hoog EQ kunnen zich goed verplaatsen in de gevoelens van anderen.
- Sociale vaardigheden. Mensen met een hoog EQ kunnen goed met zowel bekenden als vreemden omgaan.

Neem contact op

De focus op EQ

Decennia lang heeft de focus gelegen op specifieke onderdelen van de intelligentie, zoals logisch redeneren, wiskundige vaardigheden, verbale vaardigheden etc. Onderzoekers waren verbaasd over het feit dat een hoog IQ niet altijd leidt tot professioneel en persoonlijk succes en vonden dat er iets miste in de vergelijking.

 

Het ontbrekende deel is de emotionele intelligentie, een begrip dat vooral bekend is geworden door het gelijknamige boek van Daniel Goleman. Het boek is gebaseerd op de onderzoeken van tal wetenschappers zoals Peter Salovey, John Mayer en Howard Gardner. Sinds de uitgifte van het boek in 1995 neemt het begrip emotionele intelligentie toe qua populariteit.

EQfit helpt jouw EQ te verbeteren!

Een goede samenwerking tussen emotie en verstand is van groot belang om beslissingen te nemen in het leven. In de loop der jaren is gebleken dat mensen met een hoge emotionele intelligentie meer kans hebben op succes in het leven. EQfit helpt om het EQ in zeer korte tijd te verbeteren waardoor er beter met situaties in je leven kan worden omgegaan. Een zeer leuke, toegankelijke en leerzame ervaring.

De EQ Basis

De meeste mensen groeien op zonder kennis hoe om te gaan met grote uitdagingen die dit leven biedt. Zonder basis weet je niet hoe je met gebeurtenissen of emoties omgaat, of je gevoelig bent voor beïnvloeding en of je je doelen behaalt. Zonder basis is de onzekerheid van dit leven dus nog groter. Een EQ basis is een fundament, dat zorgt voor stabiliteit en rust.

 

Wil je ook werken met deze methode? Dat kan!

Loop je als hulpverlener vast? Wil je als fysiotherapeut meer kunnen betekenen voor je cliënten? Kom je maar niet verder als coach? EQfit biedt de oplossing voor mensen die andere mensen verder willen helpen. Een korte opleiding waarin je alle handvatten leert om mensen in korte tijd een stevige basis te geven. Wil je liever onder de vlag van EQfit werken, kun je tijdens of na de opleiding worden geselecteerd op het gebied van inzet, techniek en zakelijke kennis.

Word je geselecteerd voor het EQfit partnership, volgt er een afspraak waarbij je de geleerde techniek bij één van de EQfit coaches mag toepassen. Is de techniek op het juiste niveau, wordt er een vervolgopleiding ingepland. Hierbij ontvang je alle persoonlijke- en zakelijke ondersteuning die nodig is om van jouw bedrijf een succes te maken.

Help mensen écht verder!

Schrijf je snel in voor de opleiding 'gedragsverandering' en verbeter niet alleen jezelf, maar ontvang ook alle handvatten om mensen écht verder te helpen! Het maakt niet uit wat de reden is om aan de opleiding deel te nemen. Wij zorgen ervoor dat je met veel voldoening en resultaat de opleiding afrondt.

Schrijf je snel in!
Mail ons op info@eqfit.nl
of bel ons op 085-2731277
Whatsapp ons op 06-31998092