Klik hier om de test te starten!
Is EQfit iets voor jou?

Het is belangrijk EQ te ontwikkelen

EQ eigenschappen

- Zelfkennis. Mensen met een hoog EQ hebben het vermogen om de eigen denkwijze, mogelijkheden en onmogelijkheden te kunnen inschatten en daar conclusies uit te trekken.
- Optimisme. Mensen met een hoog EQ denken positief over hun eigen mogelijkheden en laten zich niet snel uit het veld slaan.
- Kunnen afzien. Mensen met een hoog EQ kunnen het opbrengen om te werken aan iets wat ze op lange termijn willen.
- Empathie. Mensen met een hoog EQ kunnen zich goed verplaatsen in de gevoelens van anderen.
- Sociale vaardigheden. Mensen met een hoog EQ kunnen goed met zowel bekenden als vreemden omgaan.

Neem contact op

De focus op EQ

Decennia lang heeft de focus gelegen op specifieke onderdelen van de intelligentie, zoals logisch redeneren, wiskundige vaardigheden, verbale vaardigheden etc. Onderzoekers waren verbaasd over het feit dat een hoog IQ niet altijd leidt tot professioneel en persoonlijk succes en vonden dat er iets miste in de vergelijking.

 

Het ontbrekende deel is de emotionele intelligentie, een begrip dat vooral bekend is geworden door het gelijknamige boek van Daniel Goleman. Het boek is gebaseerd op de onderzoeken van tal wetenschappers zoals Peter Salovey, John Mayer en Howard Gardner. Sinds de uitgifte van het boek in 1995 neemt het begrip emotionele intelligentie toe qua populariteit.

EQfit helpt jouw EQ te verbeteren!

Een goede samenwerking tussen emotie en verstand is van groot belang om beslissingen te nemen in het leven. In de loop der jaren is gebleken dat mensen met een hoge emotionele intelligentie meer kans hebben op succes in het leven. EQfit helpt om het EQ in zeer korte tijd te verbeteren waardoor er beter met situaties in je leven kan worden omgegaan. Een zeer leuke, toegankelijke en leerzame ervaring.

De EQ Basis

De meeste mensen groeien op zonder kennis hoe om te gaan met grote uitdagingen die dit leven biedt. Zonder basis weet je niet hoe je met gebeurtenissen of emoties omgaat, of je gevoelig bent voor beïnvloeding en of je je doelen behaalt. Zonder basis is de onzekerheid van dit leven dus nog groter. Een EQ basis is een fundament, dat zorgt voor stabiliteit en rust.

 

EQfit Partnership

Loop je als hulpverlener vast? Wil je als fysiotherapeut meer kunnen betekenen voor je cliënten? Kom je maar niet verder als coach? EQfit biedt de oplossing voor mensen die andere mensen verder willen helpen. Een professionele opleiding waarin je leert om gedrag van mensen in korte tijd duurzaam te veranderen. Onder de vlag van EQfit word je opgeleid tot een vakkundige EQfit trainer zodat je het leven van mensen positief kunt veranderen.

Wij vragen geen diploma’s of certificaten. Voor ons is levenservaring, wilskracht en vastberadenheid veel belangrijker. Wij staan voor kwaliteit. Dit betekent dat je als EQfit trainer op regelmatige basis wordt opgeleid en de juiste persoonlijke ondersteuning krijgt zodat je mensen op hoog niveau kunt helpen. Samen kunnen we een verschil maken in deze wereld. Daarnaast helpen we jou op zakelijk gebied zodat je inkomsten kunt genereren met iets wat je leuk vindt.

Help mensen écht verder!

Meld je aan voor de nieuwe EQfit partneropleiding die op 22 september 2019 van start gaat en leer om een verschil in mensen hun leven te maken. Na een kennismakingstraining van 2 uur heb je direct een goed beeld of deze methode iets voor je is en of het bij je past. 

Schrijf je snel in!
Mail ons op info@eqfit.nl
of bel ons op 085-2731277
Whatsapp ons op 06-31998092